Brunel en BeFrank: “Een uitstekende match”

Jan Arie van Barneveld, CEO bij Brunel: “BeFrank biedt een vernieuwend en transparant product, optimale flexibiliteit, het beste voor werknemers en tegen lage kosten. Brunel en BeFrank zijn daarmee gebouwd op dezelfde fundamenten. Brunel medewerkers wilden daarnaast meer keuze in de opbouw van hun pensioen. De actuele online informatie die BeFrank biedt aan werknemers is hierbij een onmisbare tool. Dat maakt de keuze van Brunel voor BeFrank een logische keuze.”

Brunel is een internationale zakelijke dienstverlener en biedt opdrachtgevers wereldwijd oplossingen voor al hun kennis- en capaciteitsvraagstukken. Brunel, opgericht in 1975, is een specialist op het gebied van projectmanagement, detachering en consultancy. Brunel is actief binnen de olie- en gasindustrie en vanuit de specialismen Engineering, IT, Finance en Legal.

Jan Arie van Barneveld is CEO bij Brunel. Wilt u meer informatie over Brunel of wat Jan Arie vindt van zijn pensioen bij BeFrank? Neem dan contact op met Jan Arie via j.a.van.barneveld@brunel.net

BeFrank doet er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken

Lees meer