Menu

Adviseur? Maak kennis met BeFrank

Bij BeFrank houden we van een goede, eerlijke en persoonlijke samenwerking. Met werkgevers en hun medewerkers, maar ook met jou als adviseur. Wij stellen ons daarom graag aan je voor!

BeFrank is een online pensioenuitvoerder met menselijke service. Als Premie Pensioen Instelling (PPI) bieden we pensioenregelingen voor werkgevers met minimaal 25 medewerkers in dienst aan. Onze missie? Pensioen dichtbij brengen. Daar zetten we ons iedere dag voor in.  

Koploper

We zijn de grootste PPI als het gaat om beheerd vermogen. Ook zijn we de bekendste en meest gewaardeerde PPI in Nederland. Dat blijkt uit een onderzoek van Motivaction onder adviseurs. En daar zijn we trots op! Ook onze klanten waarderen ons hoog. Zo kregen we in 2023 een 8 gemiddeld! 

Persoonlijk contact met onze consultants

Wil je meer weten over BeFrank, ons product of onze dienstverlening? Onze pensioenconsultants vertellen je graag meer. Telefonisch of digitaal. Of we komen bij je langs voor een persoonlijk gesprek. Stuur ons een mailtje op info@befrank.nl en we komen snel bij je terug!

Pensioenvoorstel aanvragen

Direct een offerte aanvragen? Vul dan het online aanvraagformulier in.