Hoe vaak sta jij stil bij je pensioen?

Ben jij al bezig met je pensioen? Het is handig om er af en toe even naar te kijken. Om te zien waar je staat en misschien wel het belangrijkste om te kijken of je überhaupt genoeg pensioen hebt voor later.

Lees verder

Wie zijn wij?

Even voorstellen. Wij zijn BeFrank. Een moderne online pensioenuitvoerder. Wij voeren de pensioenregeling uit voor verschillende werkgevers in Nederland. Het kan dus zijn dat jouw werkgever er voor gekozen heeft om een pensioenregeling bij BeFrank af te sluiten

Lees verder

Altijd je pensioen op zak

Geen papieren, geen gedoe. Wij vinden dat je altijd en overal toegang moet hebben tot je pensioen, op de momenten dat het jou uitkomt. Met onze gratis app heb jij je pensioen eenvoudig en altijd zak. Handig toch? Download hem direct.

App Store Google Play

Hoe werkt een pensioenregeling bij BeFrank?

Alles wat we doen, doen we op een zo begrijpelijk mogelijke manier. Zo ook het regelen en uitvoeren van jouw pensioen. Hier lees je precies hoe het werkt.

Waarom kiest je werkgever voor BeFrank?

Wij maken pensioen weer zo eenvoudig mogelijk. We zijn eerlijk over kosten. En het belangrijkste, zelf kan je een aantal keuzes maken waardoor jij weer de regie hebt over je eigen pensioen.

Lees meer

Wat regelt je werkgever voor jou?

Je werkgever maakt ook een aantal keuzes binnen je pensioenregeling. Denk aan de pensioenverzekeringen en de hoogte van de pensioenpremie die je werkgever inlegt. Maar de meeste keuzes maak je zelf.

Lees meer

Welke keuzes heb jij als werknemer?

Bij ons heb jij de regie over je pensioen. Zo kan je er voor kiezen om eerder of later met pensioen te gaan. Maar ook of je veel of weinig risico wilt lopen met je pensioenbeleggingen. Deze wijzigingen bekijk je makkelijk via onze pensioenplanner.

Lees meer

Is er iets veranderd in jouw situatie?

Soms heeft een verandering in je leven invloed op je pensioen. Hieronder vertellen we je welke dat zijn.

“Wat moet ik doen als ik een nieuwe baan heb?”

Het antwoord op deze en andere vragen vind je op onze pagina met meest gestelde vragen.

Bekijk alle antwoorden

Meer weten?

Heb je vragen over je pensioenregeling of wil je meer weten over BeFrank? Stel ze gerust. Wij helpen je graag.