Menu
Home Werknemer

Pensioen dat je aanpast aan jouw wensen

  • Eerlijk en duurzaam
  • Duidelijk en makkelijk
  • Invloed op je persoonlijke pensioen
Inloggen

Een pensioen bij BeFrank

Je werkgever heeft voor een pensioen bij BeFrank gekozen. Slim. Bij ons is je pensioen duurzaam, makkelijk en persoonlijk. Want wij geloven niet in gedoe. Bij ons krijg je de vrijheid om zelf keuzes te maken. Wat je ook kiest, wij blijven betrokken.

Wat kan je zelf doen voor je pensioen?

Wat als je situatie verandert

Soms verandert er iets in je leven, wat (veel) invloed heeft op je pensioen. Bekijk welke invloed de situatie heeft op je pensioen.

Vragen? Wij helpen graag!

Pensioen kan best ingewikkeld zijn. Dat begrijpen we goed. We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Daarom hebben we de meest voorkomende vragen en antwoorden op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag.

Dat doe je makkelijk via je persoonlijke pensioenpagina. Op je dashboard zie je bij Direct doen een link naar Persoonsgegevens wijzigen. Zijn er gegevens die je niet zelf kan wijzigen? Dan verwijzen wij je graag door naar je werkgever. Die kan de wijziging aan ons doorgeven. 

Geef een wijziging altijd meteen aan ons door. Zo weet je zeker dat je belangrijke informatie ontvangt.

Nee. Je hoeft de gegevens van je partner niet aan BeFrank door te geven. Wij werken namelijk met het ‘onbepaald partnersysteem’. Dat betekent dat wij zelf de gegevens van je partner opzoeken, als dat nodig is. 

Ja, dat kan. Dit noemen wij een waardeoverdracht. Die vraag je aan via je persoonlijke pensioenpagina. Ga naar Wijziging doorgeven en klik op Waardeoverdracht

Als wij de waardeopgave van je oude pensioenuitvoerder hebben ontvangen, sturen wij je een offerte. Hierna besluit jij of je gebruik wil maken van waardeoverdracht of niet. 

Pensioen overdragen is niet altijd verstandig. Wil je weten of het in jouw geval slim is om te doen? Neem daarvoor contact op met een financieel adviseur. Die kan je vertellen wat in jouw situatie het voordeligst is.

Wie zijn wij?

Wij zijn BeFrank: een online pensioenuitvoerder met menselijke service. Onze medewerkers zijn ondernemend, enthousiast en betrokken. We hebben jarenlange ervaring, veel kennis en een passie voor pensioen. Onze missie? Pensioen dichtbij brengen. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

Laatste nieuws