Inloggen met eHerkenning

Bij BeFrank logt u sinds september 2020 in met eHerkenning (EH) op het werkgeversportaal. Op deze pagina leest u waarom wij zijn overgestapt naar inloggen met eHerkenning en wat dit voor u betekent.

Waarom eHerkenning?
Meer zekerheid over uw online identiteit, daarom gebruiken wij eHerkenning. Met eHerkenning identificeert u zich veilig en eenvoudig online. Het grote gemak is dat u met eHerkenning bij meerdere organisaties kunt inloggen. U hoeft dus minder wachtwoorden te onthouden. Veilig, makkelijk en betrouwbaar. Ga voor meer informatie naar eherkenning.nl.

Om in te kunnen loggen op het werkgeversportaal van BeFrank heeft u een eHerkenningsmiddel van niveau 3 (EH3) nodig. U herkent dit aan het volgende logo:

 

Stappenplan inloggen met EH
Om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een overzichtelijk stappenplan voor u gemaakt. Hierin staat precies welke stappen u en de werkgever voor wie u taken uitvoert moeten nemen om te kunnen inloggen. U kunt als adviseur op verschillende manieren toegang krijgen tot het werkgeversportaal. De werkgever moet u eenmalig toegang verlenen. U heeft wel altijd zélf ook EH nodig om in te loggen. Voor de werkgever hebben wij een eigen stappenplan gemaakt.

> Bekijk hier het stappenplan eHerkenning voor adviseurs

Meer informatie over aanvragen ketenmachtiging eHerkenning
> Lees hier hoe een werkgever u kan machtigen via een ketenmachtiging
> Lees meer over eHerkenning
> Bekijk hier de Veelgestelde vragen eHerkenning

> Inloggen op het werkgeversportaal