Menu

Wie zijn wij?

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn BeFrank, opgericht in 2010 en onderdeel van NN Group. Onze mensen hebben jarenlange ervaring, veel kennis en een passie voor pensioen. Wie zijn wij?

We zijn een premiepensioeninstelling (PPI)

BeFrank is een premiepensioeninstelling (PPI). Dat is een relatief nieuw type pensioenuitvoerder, naast verzekeraars en pensioenfondsen. Wat het precies betekent? We voeren pensioenregelingen uit en bouwen pensioenvermogen op. Maar we dragen het risico niet zelf en keren het pensioen ook niet uit.

We maken pensioen makkelijker

Onze missie: pensioen dichterbij brengen. We zorgen ervoor dat pensioen meer van deze tijd wordt. Dat doen we door pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken. Duidelijk en zonder gedoe.

We geven medewerkers de regie over hun eigen pensioen

Bij ons krijgen medewerkers de vrijheid om zelf keuzes te maken. We bieden ze tools, zoals een app. Daarmee hebben ze zelf invloed op hun pensioenkapitaal. Zo hopen we Nederlanders te overtuigen dat inkomen voor later belangrijk is. Het gaat tenslotte om je toekomst.

We bieden de beste service

Wij vinden een goede samenwerking met onze klanten belangrijk. Daarom houden we de lijnen kort en de communicatie open. Ook reageren we snel. Of klanten nu per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen: we staan ze persoonlijk te woord. Geen wachtmuziekjes, maar menselijke service.

Wij zijn een eerlijke organisatie

Duurzaam ondernemen doen wij er niet ‘even bij’. Het is een belangrijk onderdeel van onze strategie. We beleggen pensioengeld zo duurzaam mogelijk. En wist je dat je ook de CO2-uitstoot van de beleggingen kunt compenseren bij ons? Zo dragen we ons steentje bij aan een leefbare planeet voor iedereen. Lees meer.

Onze cultuur

Onze naam zegt het al: we zijn eerlijk, open en oprecht. Duurzaam ondernemen is voor ons meer dan een duurzame bedrijfsvoering. Het gaat ook over de manier waarop we met onze klanten omgaan. Want klanten blij maken is wat ons drijft. Dat doen we bijvoorbeeld door altijd helder te communiceren. Lees meer over onze cultuur.