Menu

Persoonlijk werkgeversportaal: altijd en overal inzicht

Bij BeFrank regel je financiële zaken snel en eenvoudig. We doen bijna alles online. Je medewerkers kunnen hun pensioen 24/7 checken via hun persoonlijke pensioenpagina. En jij hebt snel inzicht in alle belangrijke gegevens via je eigen werkgeversportaal.

Wat vind je op je werkgeversportaal?

Op je persoonlijke werkgeversportaal staat alle pensioeninformatie van je medewerkers overzichtelijk bij elkaar. Denk aan:

  • Alle facturen en nota’s
  • Juridische documenten
  • Je rekening courant bij BeFrank
  • De gegevens van je medewerkers
  • Alle pensioencommunicatie

Ook handig: via je werkgeversportaal zijn alle facturen en nota’s makkelijk te downloaden en in te zien. Zo heb je een snel en duidelijk overzicht, waar je ook bent.

Log hier in op je werkgeversportaal.

Wijzigingen doorgeven

Via je werkgeversportaal geef je wijzigingen makkelijk door. Soms kan je meerdere veranderingen in één keer doorvoeren. Denk aan een salarisverandering, gegevens van een nieuwe medewerker of een verandering in een dienstverband.

Heb jij veel mutaties door te geven? Bekijk dan of jij de mogelijkheid hebt om je salarisadministratie op onze pensioenaangifte aan te sluiten.

Inloggen met eHerkenning

Op het werkgeversportaal log je in met eHerkenning (EH). Dat is een online methode voor ondernemers om veilig in te loggen. Een soort DigiD voor bedrijven.

Benieuwd waarom wij zijn overgestapt op eHerkenning? En wat dit nog meer voor jou betekent? Dat lees je op onze pagina over eHerkenning.