Menu

BeFrank: alles over onze portalen

Bij BeFrank regelen we bijna alles online. Onze processen, maar ook de communicatie met je klant. Daarom krijgen werkgevers bij ons een werkgeversportaal. En hun medewerkers een persoonlijke pensioenpagina. Wat kunnen zij daar zoal vinden?

Persoonlijke pensioenpagina voor werknemers

Sluit je klant een pensioenregeling af bij BeFrank? Dan krijgen de werknemers een eigen pensioenrekening en een persoonlijke pensioenpagina. Op die pagina zien ze precies hoe het nu staat met hun pensioenopbouw.

Zelf wijzigingen doorgeven

Verder geven werknemers op hun persoonlijke pensioenpagina wijzigingen door. Denk aan het veranderen van hun risicoprofiel of hun pensioendatum. Werknemers bekijken hun persoonlijke pensioenpagina op hun computer of via onze handige app ‘Mijn Pensioen’.

Werkgeversportaal voor werkgevers

Ook je klant krijgt een eigen inlogomgeving: het werkgeversportaal. Hierin staat de pensioeninformatie van alle werknemers overzichtelijk bij elkaar. Denk aan:

  • juridische documenten
  • facturen
  • de rekening-courant bij BeFrank
  • deelnemersgegevens
  • pensioencommunicatie

Zelf wijzigingen doorgeven

Werkgevers geven wijzigingen zelf aan ons door via het werkgeversportaal. Dat kunnen er ook meerdere in in één keer zijn. Denk aan de in- en uitdiensttreding van werknemers, of een wijziging van salaris of dienstverband.

Werkgevers kunnen alle facturen en nota’s makkelijk downloaden en inzien via het werkgeversportaal. Duidelijk én overzichtelijk!

Nederlands en Engels

Goed om te weten: alle informatie voor werkgevers en werknemers is in het Nederlands en in het Engels beschikbaar.