Menu

Het implementatietraject bij BeFrank

Kiest je klant voor een pensioen bij BeFrank? Dan starten we het implementatietraject. Op deze pagina leggen we uit wat je klant kan verwachten.

Gaat je klant akkoord met ons voorstel? Dan stellen wij alle juridische documenten op die nodig zijn. Je klant ontvangt de conceptversies van deze documenten per mail. 

Alles digitaal

Als je klant akkoord is, maken wij de definitieve versies op. Die sturen we digitaal naar je klant, net als een machtiging automatische incasso. Je klant kan de documenten en de machtiging digitaal ondertekenen. Wel zo makkelijk!  

De pensioenregeling implementeren

Hierna zullen wij de pensioenadministratie en de portalen voor je klant klaarzetten. Ook activeren we de automatische incasso. Daarom schrijven we binnen zes werkdagen € 0,01 af van de regeling van de klant. Dit heeft alles te maken met de SEPA regels. En doordat we € 0,01 incasseren, kunnen we de pensioenregeling nog sneller voor je klant implementeren.  

Twintig werkdagen

Bij BeFrank houden we van duidelijkheid. We willen dat je klant weet hoe het zit met de implementatie. Daarom zijn we eerlijk over de tijd die de implementatie kost. 

Hebben wij de alle benodigde documenten en bestanden ontvangen? Dan hebben we ongeveer twintig werkdagen nodig om de implementatie af te ronden. 

Aan de slag

Het implementatietraject is afgerond als de medewerkers van je klant hun persoonlijke pensioenpagina’s kunnen gebruiken. De medewerkers krijgen hier ook een bericht over. Ook is het werkgeversportaal voor je klant dan beschikbaar. En ondertussen zijn we alvast gestart met het beleggen van de eerste pensioenpremie. 

Inloggen voor je klant

Je klanten loggen in op het werkgeversportaal met hun persoonlijke eHerkenningsmiddel (EH3). Je klant kan dit zelf aanvragen bij een EH-leverancier. Lees hier meer over in ons implementatieplan

Presentatie voor de werknemers

Wij leggen de medewerkers van je klant graag uit wat BeFrank ze allemaal te bieden heeft. Zo weten zij precies wat ze kunnen verwachten van een pensioen bij BeFrank. Dit doen we met onze deelnemerspresentaties. Meer weten? Neem dan contact met ons op