Inloggen met eHerkenning

Bij BeFrank logt u sinds september 2020 in met eHerkenning (EH) op het werkgeversportaal. Op deze pagina leest u waarom wij zijn overgestapt naar inloggen met eHerkenning en wat dit voor u betekent.

Waarom eHerkenning?
Meer zekerheid over uw online identiteit, daarom gebruiken wij eHerkenning. Met eHerkenning identificeert u zich veilig en eenvoudig online. Het grote gemak is dat u met eHerkenning bij meerdere organisaties kunt inloggen. U hoeft dus minder wachtwoorden te onthouden. Veilig, makkelijk en betrouwbaar. Ga voor meer informatie naar eherkenning.nl.

Om in te kunnen loggen op het werkgeversportaal van BeFrank heeft u een eHerkenningsmiddel van niveau 3 (EH3) nodig. U herkent dit aan het volgende logo:

 

Stappenplan inloggen met EH
Om de overstap zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een overzichtelijk stappenplan voor u gemaakt. Hierin staat precies welke stappen u moet nemen zodat u en eventueel andere medewerkers kunnen inloggen met EH.

Besteedt u het werk uit aan een pensioenadviseur?
In het stappenplan leest u ook hoe u toegang kunt verlenen aan uw pensioenadviseur. Zonder uw toestemming kan uw adviseur niet inloggen. De adviseur heeft ook zélf EH nodig om in te loggen. Adviseurs ontvangen hiervoor een eigen stappenplan.

> Bekijk hier het stappenplan eHerkenning voor werkgevers

Meer informatie en aanvragen eHerkenning
> Lees hier meer over eHerkenning en aanvragen
> Bekijk hier de Veelgestelde vragen eHerkenning

Meer informatie over ketenmachtiging voor adviseurs
> Lees hier hoe u adviseurs kunt machtigen via een ketenmachtiging

> Inloggen op het werkgeversportaal