Menu

Inloggen met eHerkenning: snel en eenvoudig

Sinds september 2020 log je in op je werkgeversportaal met eHerkenning (EH). Waarom zijn wij overgestapt naar deze inlogmethode? En wat betekent dit voor jou?

Wat is eHerkenning?

EHerkenning is een online manier voor ondernemers om veilig in te loggen. Zie het als een zakelijke DigiD. Op de websites van de meeste overheidsinstanties moet je al een paar jaar met eHerkenning inloggen.  

Waarom eHerkenning?

Met eHerkenning ben je online beter beschermd. Een groot voordeel: je kan met eHerkenning bij meerdere organisaties inloggen. Je hoeft dus minder wachtwoorden te onthouden. Makkelijk, veilig en betrouwbaar. Meer informatie vind je op eherkenning.nl.

Wil je inloggen op het werkgeversportaal van BeFrank? Dan heb je een eHerkenningsmiddel van niveau 3 (EH3) nodig. Dat herken je aan het volgende logo:

Zo log je in met eHerkenning

In ons overzichtelijke stappenplan (PDF) staat precies welke stappen je moet nemen om in te loggen met eHerkenning.

Je pensioenadviseur machtigen

Besteed je het werk uit aan een pensioenadviseur? In het stappenplan lees je ook hoe je je pensioenadviseur toegang geeft tot eHerkenning. Daar heeft hij of zij jouw toestemming namelijk voor nodig. Vraag daarvoor wel een ketenmachtiging aan.

Adviseurs hebben zelf ook eHerkenning nodig om in te loggen. Zij krijgen hiervoor een eigen stappenplan.

Meer weten? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over eHerkenning (PDF).

Je pensioengegevens direct inzien? Log hier in op je werkgeversportaal.