Een pensioen vol gemak en klaar voor de toekomst

Waarom u voor BeFrank kiest

Bij BeFrank houden we niet van gedoe. Het kiezen voor een pensioen en pensioenuitvoerder is namelijk al lastig genoeg. Daarom maken we praktische zaken zo eenvoudig mogelijk. Niet alleen voor u, maar ook voor uw werknemers. Zo wordt pensioen weer iets om naar uit te kijken.

 • Transparante kosten

  Wij streven naar optimale kwaliteit en beheersing van de kosten. Daar zijn we open en transparant over. Zo weten u en uw werknemers waar ze aan toe zijn.

 • Mutaties doorgeven

  Door onze pensioenadministratie te koppelen met uw salarisadministratie worden mutaties en aangiftes automatisch verwerkt.

 • Beleggen

  Bij ons kunnen uw werknemers zelf beslissen of ze willen beleggen in lifecycles of dat zij zelf hun pensioenpremie willen beleggen.

 • Online gemak

  Met een eigen portaal heeft u alle informatie eenvoudig bij elkaar en met de app ‘Mijn Pensioen' hebben uw werknemers altijd en overal inzicht.

 • Engelse dienstverlening

  Alle informatie is voor u en uw werknemers in het Nederlands beschikbaar en naar keuze ook volledig in het Engels.

Een pensioenregeling bij BeFrank

Met een pensioenregeling bij BeFrank biedt u uw werknemers de mogelijkheid om op een heldere manier hun pensioen op te bouwen. U kunt kiezen voor een normale pensioenregeling of (indien van toepassing) een netto pensioenregeling. Beiden kan natuurlijk ook. En met de juiste verzekering dekt u ook de belangrijkste risico’s.

Lees verder

Meer informatie voor u als werkgever

Beleggen voor de pensioenopbouw

Alle pensioenpremies die worden ingelegd, beleggen we. Samen met uw werknemers maakt u een aantal keuzes. Zo kiest u de beleggingsvrijheid, de beleggingsstijl en het standaard risicoprofiel. Uw werknemers kiezen vervolgens of ze beleggen via een lifecycle met meer of minder risico. Of dat ze (bij voldoende kennis) zelf gaan beleggen.

Lees meer

Duurzaamheid

Bij BeFrank vinden we transparantie en duurzaamheid erg belangrijk. Dat komt terug in alle facetten van onze organisatie en in onze dienstverlening. We voelen ons verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Voor een duurzame toekomst.

Lees meer

Eerlijk over kosten

Wij streven naar optimale kwaliteit en beheersing van de kosten. Daar zijn we open en transparant over. De kosten van pensioenpremies houden we altijd apart. Zo weten u en uw werknemers precies hoeveel premie belegd wordt. En wat u daarvoor betaalt.

Lees meer

Eenvoudig mutaties doorgeven

Het doorgeven van wijzigingen wilt u snel en eenvoudig kunnen doen. Al uw mutaties geeft u eenvoudig online aan ons door via het werkgeversportaal. Ook kunt u uw salarisadministratie koppelen met onze pensioenadministratie. Zo worden mutaties en aangiftes automatisch verwerkt.

Lees meer

De sleutel voor succes zijn onze klanten

Wij zijn trots om voor inmiddels ruim 900 mooie klanten de pensioenregeling uit te mogen voeren.
BEKIJK ONZE KLANTEN

Meer weten over BeFrank

Met een enorme drive, jarenlange ervaring en hartstochtelijke passie voor pensioen zetten onze medewerkers zich elke dag weer in om het pensioenbewustzijn te verhogen.

Lees verder

Met welke vragen kunnen wij u helpen?

Het kan zijn dat u met een aantal vragen zit. De belangrijkste vragen en het antwoord daarop hebben wij voor u eenvoudig bij elkaar gezet.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wij helpen u graag aan een voorstel!

Uiteraard vertellen wij u graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. Neem vandaag nog contact met ons op of uw bedrijf in aanmerking komt voor een pensioen bij ons. Dit kan eenvoudig via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij helpen u graag aan een voorstel. Dit kan al vanaf 25 medewerkers!