Menu
Home Werkgever

Pensioengemak voor jou en je werknemers

  • Makkelijk, snel en zonder gedoe
  • Eerlijk en open over kosten
  • Met de vrijheid om zelf keuzes te maken
Contact

Waarom je voor BeFrank kiest

Pensioen: je wil er liever niet te veel tijd aan kwijt zijn. Maar je vindt het ook belangrijk dat de financiële toekomst van je werknemers geregeld is. Dan zit je bij BeFrank goed. Wij maken pensioen begrijpelijk en van deze tijd. Via ons werkgeversportaal geef je wijzigingen snel door. En heb je altijd inzicht in de kosten.

Makkelijk mutaties doorgeven

Koppel je salarisadministratie aan onze pensioenadministratie. Scheelt jou tijd, want mutaties worden automatisch verwerkt.

Open over kosten

BeFrank levert de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daar zijn we open over. Zo weten jij en je werknemers precies waar je aan toe bent.

Keuzevrijheid voor je werknemers

Als werkgever kies je de beleggingsvorm en het beleggingsprofiel. Daarna beslissen werknemers zelf. Meer of minder risico, of nog extra premie inleggen. Het kan allemaal.

Online gemak

Via je werkgeversportaal heb je snel inzicht in alle belangrijke gegevens. Je werknemers checken 24/7 hun pensioen via de app ‘Mijn Pensioen’.

Engelstalige dienstverlening

Spreekt een deel van je medewerkers geen Nederlands? Geen probleem. Onze informatie is ook beschikbaar in het Engels.

Duurzaamheid voorop

Wij geloven in een eerlijk pensioen. Daarom investeren we in bedrijven die goed omgaan met mens en milieu.

Wie gingen je al voor?

Onze klanten maken ons succes. Voor ruim 1.000 organisaties voeren wij de pensioenregeling uit. Daar zijn we trots op.

Wie zijn wij

Wij zijn BeFrank: een online pensioenuitvoerder met menselijke service. Onze medewerkers zijn ondernemend, enthousiast en betrokken. We hebben jarenlange ervaring, veel kennis en een passie voor pensioen. Onze missie? Pensioen dichtbij brengen. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

Vragen? Wij kunnen helpen!

Heb je een vraag over een product of dienst van BeFrank? We hebben de meestgestelde vragen en antwoorden voor werkgevers op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze relatiebeheerders of pensioencoaches. Of gebruik ons contactformulier. Wij helpen je graag!  

Op je werkgeversportaal vind je de nota’s, de notaspecificaties, de juridische documenten (zoals het pensioenreglement en de uitvoeringsovereenkomst) en het deelnemersoverzicht.

In het deelnemersoverzicht vind je het pensioengevend salaris en het percentage van de pensioenpremie van je medewerkers.

En wil je personeelswijzigingen doorgeven? Ook dat kan via je werkgeversportaal.

Je medewerkers kunnen altijd contact opnemen via klantenservice@befrank.nl. Daarnaast zijn we elke werkdag tussen 8:00 en 18:00 uur telefonisch bereikbaar op 020 – 562 11 00. En via WhatsApp op 06 83 11 86 59.

Neem contact met ons op

Staat je vraag er niet tussen? Of wil je weten wat een bepaalde regeling voor jouw organisatie betekent? Neem persoonlijk contact met ons op. Dat kan via telefoon of e-mail. Onze betrokken medewerkers staan voor je klaar.

Laatste nieuws