Menu

Over BeFrank: wie zijn wij en wat doen we?

Wij zijn BeFrank

Een online pensioenuitvoerder met menselijke service. Onze medewerkers zijn ondernemend, enthousiast en betrokken. Onze missie? Pensioen dichtbij brengen. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

Laten we ons even voorstellen. Wij zijn BeFrank, opgericht in 2010 en onderdeel van NN Group. Onze mensen hebben jarenlange ervaring, veel kennis en een passie voor pensioen. Verder kennismaken?

Onze cultuur

Onze naam zegt het al: we zijn eerlijk, open en oprecht. Duurzaam ondernemen is voor ons meer dan een duurzame bedrijfsvoering. Het gaat ook over de manier waarop we met onze klanten omgaan. Want klanten blij maken is wat ons drijft. Dat doen we bijvoorbeeld door altijd helder te communiceren.

Ook intern willen we blije BeFrankers. Dus ook binnen BeFrank communiceren we altijd helder. Bij ons geen verborgen boodschappen. Zo weten we altijd wat we aan elkaar hebben.

Een eerlijke organisatie

Duurzaam ondernemen doen wij er niet ‘even bij’. Het is een belangrijk onderdeel van onze strategie. We beleggen pensioengeld zo duurzaam mogelijk. En wist je dat je ook de CO2-uitstoot van de beleggingen kunt compenseren bij ons?  Zo dragen we ons steentje bij aan een leefbare planeet voor iedereen. Sinds april 2024 zijn we nu ook B Corp-gecertificeerd!

Ons Management Team

Wat de mensen in ons Management Team met elkaar gemeen hebben? Een enorme drive, jarenlang ervaring en passie voor pensioen. Daarnaast zijn ze levensgenieters en sportief.

Vergunningen & toezicht

BeFrank valt onder de Wet financieel toezicht (Wft). Deze wet regelt het toezicht op alle financiële instellingen in Nederland. Bij BeFrank voldoen we dus aan hoge eisen rondom vakbekwaamheid, integriteit, financiële betrouwbaarheid en transparantie.

BeFrank in 2023