Menu

Zo beleggen we het pensioen van je medewerkers

Bij BeFrank beleggen we alle pensioenpremies van je medewerkers. Want beleggen levert bijna altijd meer op dan sparen. Maar beleggen brengt ook risico’s met zich mee. Als werkgever kies jij het standaard risicoprofiel van je medewerkers. En de beleggingsvorm. Daarna kunnen je medewerkers zelf beslissen of dat bij hen past.

Bij BeFrank beleggen we volgens de lifecycle-methode. Hoe dat precies werkt? Dat lees je op onze pagina over lifecycles.

Keuzevrijheid voor je medewerkers

Binnen deze lifecycles maak jij een aantal keuzes. Zo kies je uit drie verschillende risicoprofielen  en drie beleggingsvormen. We hebben al je beleggingskeuzes voor je op een rij gezet.

In eerste instantie beleggen we het pensioengeld van je medewerkers volgens jouw standaard. Daarna bepalen je medewerkers zelf of die keuze bij hen past. Of dat ze misschien iets willen veranderen.

Ze kunnen er ook voor kiezen om zelf te beleggen, als jij dat toestaat. Of om extra premie in te leggen. Ook is het mogelijk om voor te sorteren om na hun pensioendatum door te beleggen met een deel van hun pensioenkapitaal.

Bij BeFrank hebben je medewerkers dus zelf de regie over hun pensioen. Het gaat tenslotte om hun toekomst.

Aanpassingen doorgeven

Veranderingen geven je medewerkers makkelijk door via hun persoonlijke pensioenpagina. Gemaakte keuzes kunnen ze altijd weer aanpassen.

Gespreid beleggen

We beleggen het pensioengeld van je medewerkers gespreid over de hele wereld. In bedrijven, sectoren en verschillende soorten beleggingen (aandelen of obligaties). Door deze spreiding beperken we de risico’s. En welke beleggingsvorm je ook kiest, je mag erop vertrouwen dat we investeren in eerlijke bedrijven. Ontdek welke duurzame keuzes wij per lifecycle maken.