Een pensioen dat klaar is voor de toekomst

Waarom u BeFrank adviseert

Een goed advies voor een pensioenregeling vraagt nogal wat tijd. Bij BeFrank willen we u daarbij helpen. Daarom maken we praktische zaken voor u als adviseur en voor uw klanten zo eenvoudig mogelijk.

 • Transparante kosten

  Wij streven naar optimale kwaliteit en beheersing van de kosten. Daar zijn we open en transparant over. Zo weten uw klanten waar ze aan toe zijn.

 • Mutaties doorgeven

  Door onze pensioenadministratie te koppelen met de salarisadministratie van uw klant worden mutaties en aangiftes automatisch verwerkt.

 • Beleggen

  Bij ons kunnen deelnemers zelf beslissen of ze willen beleggen in lifecycles of dat zij zelf hun pensioenpremie willen beleggen.

 • Online gemak

  Met een eigen portaal hebben deelnemers alle informatie eenvoudig bij elkaar en met de app ‘Mijn Pensioen' hebben zij altijd en overal inzicht.

 • Engelse dienstverlening

  We speak English as well. Handig en makkelijk voor uw Engelstalige klanten.

Een pensioenregeling bij BeFrank

Met een pensioenregeling bij BeFrank biedt u uw klanten de mogelijkheid om op een heldere manier pensioen op te bouwen. Naast de reguliere pensioenregeling kunnen zij (indien van toepassing) ook kiezen voor een netto pensioenregeling. Beide kan natuurlijk ook. Met de juiste verzekering dekken zij gelijk de belangrijkste risico’s.

Lees verder

Handige informatie voor u als adviseur

Samenwerken met u als adviseur

Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met u als adviseur, maar ook met uw klanten. Samen bedienen we de klant zo optimaal mogelijk. Met als doel een hoge klanttevredenheid.

Lees meer

Beleggen voor pensioenopbouw

Alle pensioenpremies die worden ingelegd, beleggen weg. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Welke vormen van beleggen hebben we? Wat zijn de rendementen?

Lees meer

Duurzaamheid

Bij BeFrank vinden we transparantie en duurzaamheid erg belangrijk. Dat komt terug in alle facetten van onze organisatie en in onze dienstverlening. We voelen ons verantwoordelijk om een bijdrage te leveren aan een betere wereld. Voor een duurzame toekomst.

Lees meer

Eenvoudig mutaties doorgeven

Het doorgeven van wijzigingen moet snel een eenvoudig kunnen. Naast onze vernieuwde werkgeversportaal kunnen uw klanten ook geautomatiseerd wijzigingen doorgeven door te koppelen met onze pensioenadministratie.

Lees meer

De sleutel voor succes zijn onze klanten en adviseurs

Wij zijn trots om voor inmiddels ruim 900 mooie klanten de pensioenregeling uit te mogen voeren. Mede dankzij u als adviseur!
BEKIJK ONZE KLANTEN

Meer weten over BeFrank

Met een enorme drive, jarenlange ervaring en hartstochtelijke passie voor pensioen zetten onze medewerkers zich elke dag weer in om het pensioenbewustzijn te verhogen.

Lees verder

Met welke vragen kunnen wij u helpen?

Het kan zijn dat u met een aantal vragen zit. De belangrijkste vragen en het antwoord daarop hebben wij voor u eenvoudig bij elkaar gezet.

Bekijk de meest gestelde vragen

Wij helpen u graag aan een voorstel!

Uiteraard vertellen wij u graag meer over wie wij zijn en wat wij doen. Neem vandaag nog contact met ons op. Dit kan eenvoudig via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wij helpen u graag aan een voorstel. Dit kan al vanaf 25 medewerkers!