Menu
Home Adviseur

De pensioenoplossing voor werkgevers van nu

  • Snelle service en korte lijnen
  • Duidelijk en overzichtelijk
  • Eerlijk en duurzaam

Waarom samenwerken met BeFrank?

Als adviseur wil je het beste voor je klant. Een eerlijk pensioen, zonder gedoe. Bij BeFrank maken we pensioen persoonlijk en duidelijk. Via onze online omgeving hebben je klanten altijd inzicht in hun pensioenregeling. Ook houden we de lijnen kort en de communicatie open. Met jou. En met je klanten.

Snelle service

Als adviseur wil je niet onnodig lang wachten op een offerte. Daarom reageren we snel. Hoe je ook contact met ons opneemt: we staan je persoonlijk te woord. Geen wachtmuziekjes, maar menselijke service.

Fijne samenwerking

We vinden een goede samenwerking met jou als adviseur belangrijk. Daarom houden we de lijnen kort en de communicatie open. Zo bereiken we ons gezamenlijke doel: tevreden klanten.

Makkelijk mutaties doorgeven

Werkgevers kunnen hun salarisadministratie koppelen aan onze pensioenadministratie. Zo worden mutaties automatisch verwerkt.

Engelstalige dienstverlening

Hebben je klanten werknemers in dienst die geen Nederlands spreken? Geen probleem! Onze informatie is ook beschikbaar in het Engels.

Duurzaamheid voorop

Bij BeFrank geloven we in een eerlijk pensioen. Daarom investeren we in bedrijven die goed omgaan met mens en milieu.

Open over kosten

Bij BeFrank leveren we de beste kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daar zijn we open over. Zo weten je klanten en hun werknemers precies waar ze aan toe zijn.

Onze klanten en adviseurs maken ons succes

Voor ruim 1.000 organisaties voeren wij de pensioenregeling uit. Dat hadden we niet voor elkaar gekregen zonder jou als adviseur.

Wie zijn wij

Wij zijn BeFrank: een online pensioenuitvoerder met menselijke service. Onze medewerkers zijn ondernemend, enthousiast en betrokken. We hebben jarenlange ervaring, veel kennis en een passie voor pensioen. Onze missie? Pensioen dichtbij brengen. Daar zetten we ons iedere dag voor in.

Meestgestelde vragen

Heb je een vraag over een product of dienst van BeFrank? We hebben de meestgestelde vragen en antwoorden van adviseurs op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met een van onze pensioenconsultants. Of vraag meteen een offerte aan via ons online aanvraagformulier.

Bij BeFrank sluiten wij contracten met werkgevers die minimaal 25 medewerkers in dienst hebben. Offertes vraag je aan via info@befrank.nl.

Heeft je klant minder medewerkers? Dan is een offerte aanvragen helaas niet mogelijk.

Bij BeFrank leveren we de beste service voor een eerlijke prijs. We zetten de klant altijd centraal. Iedere werkgever krijgt een persoonlijke relatiebeheerder. Zo is er altijd één duidelijk aanspreekpunt bij vragen. 

Elke klant krijgt ook een eigen werkgeversportaal. Die is in het Nederlands en Engels beschikbaar. Hier zien je klanten alle werknemersgegevens, nota’s en facturen. Wijzigingen geven ze makkelijk en snel door. 

Daarnaast hebben alle medewerkers een persoonlijke pensioenpagina. Die openen ze op een desktop of via de app ‘Mijn Pensioen’. Zo hebben ze altijd en overal toegang tot hun pensioenzaken.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Of heb je een vraag of opmerking over BeFrank? Neem contact met ons op via ons contactformulier, telefoon of e-mail.

Wil je een afspraak maken met een van onze pensioenconsultants? Neem contact met ze op. Voor het aanvragen van een offerte kan je direct het aanvraagformulier invullen.

Laatste nieuws