Wie zijn wij?

Wij zijn BeFrank, een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Opgericht in 2010 en onderdeel van NN Group. Onze missie is om pensioen dichter bij mensen te brengen en meer van deze tijd te maken. Dat doen we door pensioen eenvoudig en begrijpelijk te maken. En we bieden deelnemers tools, zoals een app, zodat ze zelf keuzes kunnen maken over hun inkomen voor later. Op deze manier hopen we Nederlanders bewuster te maken van het belang van dit belangrijke, zo niet belangrijkste, financiële product in hun leven. Helder, eenvoudig en online.

Samen met onze klanten ontwikkelen we pensioenoplossingen en verbeteren wij continu onze dienstverlening. In dit filmpje zie je bijvoorbeeld wat we allemaal bereikten in 2018. En dat wordt gewaardeerd door onze klanten.

Duurzaam ondernemen
Duurzaam ondernemen is niet langer iets om ‘erbij’ te doen als organisatie maar wordt steeds meer de standaard. Niet alleen omdat we hiermee onze planeet leefbaar houden maar ook omdat het de wereld vooruit helpt. Het is een manier van ondernemen die past bij de uitdagingen van nu én van de toekomst. Die instelling past goed bij onze bedrijfscultuur. Duurzaamheid is daarom een onlosmakelijk onderdeel van onze strategie. Duurzaamheid betekent voor BeFrank waarde creëren voor onze klanten, aandeelhouders, medewerkers en andere belanghebbenden op korte én lange termijn. Zo leveren we een duurzame bijdrage aan de ontwikkeling van de maatschappij, economische groei en met zorg voor het milieu en de ontwikkeling van onze medewerkers. En natuurlijk is duurzaamheid een belangrijk thema als het om het beleggen van de pensioenpremies gaat.