OntbijtBox

Update 12 april: Deze actie is inmiddels helaas afgelopen!

Op 12 maart is het precies één jaar geleden dat het kabinet Nederland opriep zoveel mogelijk thuis te werken. En dat was niet voor iedereen even makkelijk. Werken aan de keukentafel, op de slaapkamer of zolder valt niet altijd mee. En wat te denken van de huisgenoten of dieren die zich niets aantrekken van jouw zoveelste online vergadering. Wat is het dan fijn om even een opsteker te krijgen!

Welke thuiswerker ga jij verrassen met een BeFrank OntbijtBox?
Heb jij een vriend(in), familielid of collega die nauwelijks naar kantoor kan? En vind jij dat hij/zij wel een smakelijke verrassing verdient? Meld je dan aan en geef diegene op voor de BeFrank OntbijtBox! Jij en BeFrank verrassen deze thuiswerker met een geweldig ontbijt. Heerlijk toch!

Van 12 maart tot en met 11 april worden elke week 25 thuiswerkers geselecteerd. Zij ontvangen van BeFrank een OntbijtBox van De Buurtboer vol met lokale, duurzame, biologische en ambachtelijke producten. In totaal geven we 100 OntbijtBoxen cadeau.

Zodra jouw inzending wordt geselecteerd ontvang je een e-mail van ons wanneer de BeFrank OntbijtBox bezorgd wordt. De verrassing is het grootst als je het nog even geheim houdt, maar het is natuurlijk wel fijn als jouw winnaar thuis is op de bezorgdatum. De BeFrank OntbijtBox wordt geleverd op maandagen en donderdagen tussen 07:00 en 12:00 uur. Daarna is het natuurlijk superleuk als je jouw kandidaat laat weten dat jij de aanmelding hebt gedaan!

Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing.