Menu

Marianne de Boer verlaat BeFrank

23 januari 2018

Pers

Marianne de Boer-Maasland, directievoorzitter van BeFrank gaat BeFrank verlaten. De Boer is begin 2015 gestart als directeur bij BeFrank.

De Boer: “Ik ben trots op de continue autonome groei die wij in de afgelopen jaren hebben laten zien. In 2017 hebben veel klanten het contract bij BeFrank verlengd. Het bedrijf staat: naast tevreden klanten is er een mooie bedrijfscultuur ontstaan, waaraan medewerkers met veel plezier hun bijdrage leveren. Dit betekent dat BeFrank de volgende fase in kan gaan. BeFrank doet dit samen met NN PPI. Ik kies er voor om BeFrank los te laten en (na een korte pauze) hetgeen ik de afgelopen periode heb mogen leren en neerzetten, buiten BeFrank in te zetten. BeFrank laat ik vol vertrouwen in goede handen achter.”

Michel van Elk, CEO NN Leven: “Wij zijn dankbaar voor de belangrijke bijdrage van Marianne aan BeFrank. Mede dankzij haar inzet is BeFrank een zeer succesvolle onderneming.”

Over de bestuurders van het fusiebedrijf volgt na goedkeuring door de toezichthouders nadere berichtgeving. Tot die tijd heeft commercieel directeur Jan Hein Rhebergen de eindverantwoordelijkheid.

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. Zij maakt onderdeel uit van NN Group.

Neem voor meer informatie contact op met pers@befrank.nl.