Menu

Hoe vaak sta jij stil bij je pensioen?

1 november 2017

Pers

Sta je in Amsterdam op de tram te wachten, dan is de kans groot dat je via een voorbijrijdende tram geconfronteerd wordt met een belangrijke vraag: Hoe vaak sta jij stil bij je pensioen? Met deze actie vraagt online pensioenuitvoerder BeFrank aandacht voor het pensioenbewustzijn. Want zeg nou eens eerlijk: hoe vaak kijk jij naar je pensioen?

https://www.youtube.com/watch?v=8BevvDX4wG4

BeFrank signaleert dat Nederlanders weinig weten over hun pensioen en amper inloggen bij hun pensioenuitvoerder om te zien hoe hun pensioen ervoor staat. De drempel om in te loggen voor een pensioencheck bracht BeFrank tijdens de Pensioen3daagse letterlijk in beeld door het plaatsen van een levensgrote drempel bij verschillende bedrijven die klant zijn bij BeFrank. De werknemers moesten over de reusachtige pensioendrempel stappen om hun kantoor binnen te kunnen. Eenmaal binnen werden ze geholpen om direct in te loggen op de app van BeFrank en hun pensioen te checken.

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. Zij maakt onderdeel uit van NN Group Bidco B.V.