Menu

De Goudse PPI kiest BeFrank als uitvoerder voor haar pensioenklanten

9 september 2013

Nieuws

9 september 2013 – Amsterdam en Gouda

Vandaag melden De Goudse en BeFrank dat de klanten van De Goudse PPI binnenkort een voorstel ontvangen voor het onderbrengen van hun collectieve pensioen bij BeFrank. Dit vloeit voort uit het eerdere besluit van De Goudse om haar PPI-activiteiten te staken.

Michel Lamie, bestuursvoorzitter van De Goudse, geeft aan dat hier een zorgvuldig selectieproces aan is voorafgegaan. ‘Wij willen een soepele overgang realiseren naar een gerenommeerde pensioenuitvoerder, met minimaal een gelijkwaardig aanbod. Wij hebben uiteindelijk in BeFrank de partner gevonden om onze relaties van de beste oplossing te voorzien.’

Folkert Pama, directievoorzitter van BeFrank, licht toe: ‘Wij zijn blij met de keuze van De Goudse voor BeFrank. Het is voor ons beiden van groot belang dat werkgevers en deelnemers geen hinder ervaren van de overgang naar BeFrank. Overigens merken wij uit de reacties van onze relaties dat de kracht en dienstverlening van BeFrank goed aansluiten op de behoeftes van werknemers en werkgevers in de MKB-markt. Met het benaderen van de relaties van De Goudse PPI zet BeFrank een volgende stap richting het betreden van de MKB-markt.’

Strategische overwegingen
Het besluit van De Goudse om te stoppen met haar PPI-activiteiten heeft een strategische achtergrond. De Goudse kiest ervoor zich verder te focussen op haar kernmarkten: inkomens- en zakelijke schadeverzekeringen voor ondernemers. De Goudse is overtuigd dat deze markten betere kansen bieden om zich positief te onderscheiden met service en meerwaarde voor de klant.

Over BeFrank
BeFrank is een moderne pensioenuitvoerder en combineert de pensioenkennis van Delta Lloyd met de online kracht van BinckBank. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. In 2011 won BeFrank de prijs voor het ‘beste pensioenproduct’ en in 2012 de prijs voor de ‘beste communicatie van commerciële aanbieder’. Klanten van BeFrank variëren van het MKB tot beursgenoteerde internationale ondernemingen.

Persvoorlichter De Goudse
Carien Vleeskruijer
0182 545 026
woordvoerder@goudse.com