Menu

Bol.com kiest ook voor een pensioen bij BeFrank!

10 mei 2012

Nieuws

Bol.com heeft gekozen om het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank.

Martijn Messemaker, Head of HR bij Bol.com: “ Het pensioen van BeFrank is online beschikbaar en buitengewoon betaalbaar, dat spreekt ons als retailer natuurlijk erg aan. BeFrank maakt een ingewikkeld onderwerp als pensioen begrijpelijk. Het product is toegankelijk en onze medewerkers kunnen eenvoudig zelf aan de slag gaan. De medewerker ontzorgen en tegelijkertijd zijn eigen verantwoordelijkheid te laten voelen. Dat is pensioen!”

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank: “met Bol.com hebben we een uitgebreid communicatieplan opgesteld.  Inmiddels zijn alle werknemerspresentaties achter de rug. We merken dat onze manier van communiceren voldoet aan de behoefte van werknemers. Het is verder leuk om te zien dat ook jonge mensen met plezier bezig zijn met hun pensioen.”

Bekijk ook het RTLz Programma ‘Bedrijf in Beeld’ waarin Bol.com vertelt waarom ze voor het pensioen van BeFrank gekozen hebben en wat medewerkers belangrijk vinden aan hun pensioen.

Over Bol.com
Bol.com opende in 1999 zijn winkeldeuren. Nu is het bedrijf de grootste webwinkel van Nederland en België en marktleider op het gebied van online verkoop van onder andere boeken, entertainment en elektronica. Het succes van bol.com blijkt uit de vele toegekende publieksprijzen waaronder talrijke Thuiswinkel Awards. Ruim 400 medewerkers dragen dagelijks bij aan het succes van bol.com.
Voor meer informatie over Bol.com, kijk op www.bol.com

Wilt u ook een begrijpelijk pensioen tegen lage kosten? Ontdek BeFrank en lees wat andere klanten van ons vinden.