Menu

BeFrank Keuzetool genomineerd voor Pensioen Pro Award 2022

22 september 2022

Nieuws

Wat een mooie erkenning: de BeFrank Keuzetool is genomineerd voor de Pensioen Pro Award in de categorie ‘Communicatie’. Met onze keuzetool krijgen werkgevers in één oogopslag een indicatie van de impact van het nieuwe pensioenstelsel op de pensioenregeling.

We maken niet alleen inzichtelijk wat de financiële impact is voor de organisatie. Maar we tonen óók wat de impact is voor de werknemer. Hoe dat werkt? Bekijk het in een minuutje:

Bekendmaking
Elk jaar worden de Pensioen Pro Awards uitgereikt aan uitblinkers in de pensioensector. Op dinsdag 4 oktober 2022 worden de winnaars bekendgemaakt.

Resultaten
Sinds de introductie afgelopen juni zien is de Keuzetool al vaak bekeken. Ook geven we regelmatig demo’s over de keuzetool. De reacties die we op de tool krijgen zijn zeer positief:

“Nu kan ik met mijn financieel directeur het gesprek aan om te kijken wat ons financieel te wachten staat”
“Jullie zijn de 1e partij die wij hebben gezien die dit aanvliegen vanuit de werkgever”
“Geeft duidelijk de impact weer in de download per deelnemer”

Bij BeFrank maken we pensioen makkelijk
Door het nieuwe pensioenstelsel moeten alle pensioenregelingen in Nederland worden aangepast. Met de BeFrank Keuzetool leggen we de keuzes die onze klanten moeten maken helder en eenvoudig uit. En we tonen direct het effect van deze keuzes. Werkgevers kunnen de tool samen met hun adviseurs gebruiken om de juiste keuzes te maken voor hun toekomstige pensioenregeling. Zo helpen we werkgever én adviseur. We zijn er trots op dat we zoveel positieve reacties krijgen van onze klanten. De nominatie voor de Pensioen Pro Award is een extra erkenning dat we pensioen echt makkelijk maken.

Meer weten over het nieuwe pensioenstelsel?
Kijk op befrank.nl/nieuwpensioen.