Menu

BeFrank lanceert de App ”Mijn Pensioen”

11 september 2012

Pers

Vanaf vandaag is het mogelijk om overal inzicht te hebben in je pensioen. BeFrank heeft hiervoor de App ‘Mijn Pensioen’ ontwikkeld. Met de App ervaren klanten van BeFrank de dienstverlening die ze gewend zijn, echter dan geoptimaliseerd voor smartphones. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met BeFrank. De App van BeFrank is vanaf vandaag gratis te downloaden en is ontwikkeld voor zowel Apple iOS als voor Google Android.

Met de App ervaren werknemers van bedrijven die het pensioen bij BeFrank hebben ondergebracht de dienstverlening die ze gewend zijn. Altijd en nu ook overal, hebben deze klanten toegang tot hun persoonlijke pensioenrekening. Bovendien hebben klanten inzicht in de pensioenbeleggingen en de kosten. De pensioenplanner toont de verwachte hoogte van de pensioenuitkeringen én de mate van risico. Tevens kunnen klanten eenvoudig zelf berekeningen maken. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met de dienstverlening van BeFrank.

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank: “Pensioen is voor veel mensen het belangrijkste financiële product, echter het is slecht gesteld met het pensioenbewustzijn in Nederland. Met heldere communicatie maakt BeFrank pensioen begrijpelijk en werkt zo actief aan het vergroten van het pensioenbewustzijn van haar klanten. Klanten van BeFrank hebben online toegang tot hun pensioengegevens, op het moment dat zij dat willen. En vanaf nu ook met het device dat ze willen.”

Tevens bevat de App nieuws- en opinieartikelen en uitgebreide ondersteuning, zoals demovideo’s, meest gestelde vragen, pensioenbegrippen en de mogelijkheid om via WeFrank feedback te geven.

Frank van Wessel, Marketing Manager BeFrank: “Graag betrekken we klanten bij de verdere ontwikkeling van de App. Gebruikers van de App kunnen zelf via WeFrank.nl een idee indienen of stemmen op ideeën van anderen. Zo geven we klanten de mogelijkheid om mee te bepalen hoe de volgende versie van de App werkt en eruit ziet. De feedback mag overigens ook gaan over andere zaken, zoals over het pensioen, onze dienstverlening of de communicatie. ”

De App is een van de initiatieven die BeFrank heeft ontwikkeld voor het vergroten van het pensioenbewustzijn van al haar klanten. De App sluit daarmee aan bij de missie van BeFrank om met heldere communicatie pensioen dichterbij de mens brengen en eenvoudig en betaalbaar te maken voor werkgever én werknemer.

De App is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android.

Over BeFrank
BeFrank is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland en bundelt de online kracht van BinckBank met de pensioenkennis van Delta Lloyd. Het resultaat is een frisse, nieuwe pensioenuitvoerder op de Nederlandse markt. BeFrank legt zich toe op de uitvoering van beschikbare premieregelingen in de tweede pijler en is winnaar van de prijs ‘Pensioenproduct van het jaar’ en van de prijs uitgereikt door Pensioen Bestuur en Management ‘Beste pensioencommunicatie van een commerciële aanbieder’. Klanten van BeFrank variëren van bedrijven vanaf 50 werknemers tot beursgenoteerde internationale ondernemingen.