Menu

Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch springen op Nationale BeFit-dag

5 september 2019

Pers

Nederlanders financieel fit maken en het pensioenbewustzijn vergroten. Met dat doel organiseerde BeFrank vandaag de Nationale BeFit-dag. Veel mensen hebben geen idee wat ze later aan pensioen krijgen. Het is juist goed om te weten hoeveel inkomen je te besteden hebt als je met pensioen gaat. Hoog tijd voor actie dus, vinden wij bij BeFrank.

“Vandaag hebben wij mensen letterlijk in beweging gebracht en gewezen op het belang van hun fysieke én financiële gezondheid”, vertelt commercieel directeur Jan Hein Rhebergen. “Ons promotieteam ging op stap met grote springtouwen en nodigde iedereen uit om mee te doen. Op het Amsterdamse Zuidplein en het Rotterdamse Eendrachtsplein werd er volop gesprongen door enthousiaste voorbijgangers. In Den Bosch kwamen de medewerkers van SAP spontaan achter hun bureau vandaan om in beweging te komen.”

BeFrank lanceerde eerder deze week een online fittest op de website. Op befrank.nl/befit kunnen mensen via een paar vragen direct zien of ze financieel en fysiek in balans zijn. Wacht niet met nadenken over je pensioen tot het bijna zover is, maar kom nu al in actie.

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een online pensioen, heldere communicatie en innovatieve dienstverlening. Zij maakt onderdeel uit van NN Group.

Neem voor meer informatie contact op met: Isabelle van Ast. E-mail: pers@befrank.nl, Tel: 020 5621118.