Menu

Wijziging directie BeFrank

1 december 2020

Nieuws

Jan Hein Rhebergen wordt per 1 januari 2021 tijdelijk eindverantwoordelijk voor BeFrank. Hij zal de dagelijkse aansturing van het bedrijf combineren met zijn huidige positie als commercieel directeur. Anne Wilschut zal vanaf 1 januari 2021 niet langer als directeur verbonden zijn aan BeFrank en zich oriënteren op een nieuwe stap in zijn carrière.

Wilschut is sinds eind 2014 betrokken geweest bij NN PPI. In de rol van directeur BeFrank is hij afgelopen drie jaar onder meer verantwoordelijk geweest voor de succesvolle integratie van NN PPI (Essentie Pensioen) en BeFrank. Onder zijn leiding is BeFrank uitgegroeid van een start-up naar een volwassen innovatief pensioenbedrijf. BeFrank komt hiermee nu in de volgende fase waarin de eerste PPI van Nederland de ambitie heeft één van de grotere Nederlandse pensioenbedrijven te worden. Annemieke Visser-Brons, Directeur Pensioen Services NN Leven en Pensioen: “We zijn Anne dankbaar voor zijn betrokkenheid, scherpte en expertise.”

Wilschut: “Ik ben trots en vereerd om BeFrank de afgelopen jaren te hebben mogen leiden en samen deze groei te mogen doormaken. BeFrank is een unieke energieke club mensen met passie voor pensioen en innovatie.”