Accor hotels kiest voor online pensioen van BeFrank

Poleanne Vluggen, Director of Human Resources bij Accor hotels: “Wij leggen de lat hoog als het gaat om de gastvrijheid voor onze gasten. Hierin vragen wij het uiterste van onze medewerkers. Andersom geven wij onze medewerkers vrijheden en mogelijkheden in hun carrièrepad én hun pensioen. Met het pensioen van BeFrank kunnen onze medewerkers zelf duidelijke keuzes maken over hoe ze hun pensioen willen laten groeien. Het product is toegankelijk en volledig online. BeFrank biedt ons een transparant en begrijpelijk pensioen zonder verrassingen. Bij Accor hotels zeggen we daarom: durf te groeien!”

Over Accor Hotels
Accor hotels is met ruim 4400 hotels wereldwijd een van de meest toonaangevende hotelketens met een portfolio van merken. In Nederland hebben we merken als Sofitel (Legend), Pullman, Novotel, MGallery, Mercure en ibis. Je vindt onze hotels in Nederland van Amsterdam tot Zwolle, en van Groningen tot Maastricht. Dag- en nacht zijn 2000 enthousiaste medewerkers actief voor Accor hotels.

Voor meer informatie over Accor Hotels, kijk op www.accorhotel.com. Wilt u meer informatie over Accor of wat Poleanne van haar pensioen vindt bij BeFrank? Neem dan contact op via Poleanne.Vluggen@accor.com.

BeFrank doet er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken

Lees meer