Menu

Verslag van het Pensioen & Innovatie-event!

25 september 2014

Nieuws

SMARTUP Pensioen & Innovatie event 30 oktober 2014

We kijken terug op een geslaagd Pensioen en Innovatie event op 30 oktober in Veerkracht, Klarenbeek.

De dag begon met een lunch en voor sommige gelukkigen een Meet & Greet met André Kuipers.
Daarna heeft André Kuipers verteld en laten zien wat het leven in de ruimte inhoudt en welke voorbereidingen daarbij komen kijken. Hans Nijenhuis, journalist, schrijver en op het moment hoofdredacteur van NRC Next, heeft toegelicht hoe de vernieuwing bij NRC is gestart en welke uitdagingen zij hebben ondervonden. Zij zijn een prima voorbeeld van een echte en succesvolle “smartup”.

Daarna konden de bezoekers kiezen voor workshops.

  1. Beleggen met Peter Siks
  2. De kunst van het overtuigen met Philip Walkate
  3. Meet de BeFrank Experts

Peter Siks heeft handige tips en tricks gegeven over hoe we zelf succesvol kunnen gaan beleggen. Hij schreef samen met zijn collega Hans Oudshoorn het boek ‘’Beleggen voor Dummies’’ en dat boek hebben alle gasten meegekregen.

Philip Walkate heeft in de workshop  ‘’De kunst van het overtuigen’’  op zeer humorvolle wijze de gasten laten zien welk effect lichaamstaal heeft.

In de derde workshop gingen de gasten in gesprek met de experts van BeFrank. Gasten konden inhoudelijke vragen stellen over pensioenen, de wetswijziging en onze visie op de toekomst.

Het laatste deel van de middag startte met een kort filmpje over “De mensen achter BeFrank”. Met wie krijgt u eigenlijk te maken als u contact opneemt via de mail of telefoon? Bekijk het filmpje hier. Op verzoek van de gasten heeft Folkert Pama, directievoorzitter van BeFrank, daarna uitgebreid verteld over BeFrank. Hoe wordt aangekeken tegen ontwikkelingen, welke nieuwe producten heeft BeFrank ontwikkeld en wat gaat er worden ontwikkeld in 2015.

Een korte terugblik op de middag is te zien in deze time-lapse. De foto’s die deze middag zijn gemaakt, kunt u hier bekijken.