Menu

Sebastiaan van den Dries directeur BeFrank

4 februari 2021

Nieuws

Sebastiaan van den Dries (42) wordt per 1 maart 2021 benoemd tot directeur van BeFrank. Hij zal samen met Jan Hein Rhebergen de directie vormen. 

Sebastiaan is afkomstig uit de pensioensector, momenteel is hij Directeur Bestuursbureau van ING CDC Pensioenfonds en NN CDC Pensioenfonds. Eerder was Sebastiaan werkzaam bij Deloitte als adviseur en later bij Shell, waar hij als DC Plan Manager betrokken was bij de oprichting en ontwikkeling van Shell Nederland Pensioenfonds Stichting.

Sebastiaan van den Dries: “Ik heb ontzettend veel zin in om te starten bij BeFrank. Een mooie stap om de grootste PPI van Nederland te komen versterken. Met het oog op het pensioenakkoord staan we bij BeFrank al heel goed voorgesorteerd. Samen met het team wil ik inzetten op verdere groei en onze leidende positie op het gebied van innovatie, duurzaamheid en deelnemersactivatie verder uitbouwen.”

Jan Hein Rhebergen: “We zijn blij met de komst van Sebastiaan. Met zijn brede kennis en ervaring in de pensioensector en zijn achtergrond bij pensioenfondsen is hij een goede aanvulling. We hebben afgelopen jaar de integratie met NN PPI succesvol vormgegeven en zijn klaar voor de volgende fase. Die gaan we samen met Sebastiaan met veel vertrouwen tegemoet.”

In de nieuwe situatie is Jan Hein Rhebergen verantwoordelijk voor Commercie en heeft Sebastiaan de eindverantwoordelijkheid. Sebastiaan vervangt Anne Wilschut die BeFrank per 1 januari jl. heeft verlaten.

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. Zij maakt onderdeel uit van NN Group.