Menu

Rederij Anthony Veder brengt pensioen onder bij BeFrank

19 februari 2015

Nieuws

Op 10 februari j.l. zette Jan Valkier, CEO van Anthony Veder Group, zijn handtekening onder een pensioencontract voor zijn werknemers bij BeFrank.

Jan Valkier: “Pensioen wordt in één keer weer leuk! Was het vroeger een black box, nu zie je precies wat er met de premie gebeurt en heb je direct invloed op je toekomstige pensioen. BeFrank doet haar naam eer aan. Helder, voorspelbaar en erg prettig in de onderhandeling en uitvoering. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.”

Over Anthony Veder

De Anthony Veder Group is een Rotterdamse rederij, opgericht in 1937 door Anthony Veder. Sinds de bouw van haar eerste gastanker in 1969 is het bedrijf actief in het vervoeren van gas. De doelstelling is om langdurige relaties met klanten te ontwikkelen door het aanbieden van een veilige, betrouwbare en flexibele service met een breed scala van hoge kwaliteit gastankers. Het bedrijf is actief in alle segmenten van de gasmarkt; van CO2 tot ethyleen en van LPG tot LNG. Daarnaast biedt Anthony Veder technisch en commercieel beheer van schepen aan derden. Voor meer informatie, zie www.anthonyveder.com.