Menu

Klanten BeFrank kiezen eenvoudig zelf de hoogste pensioenuitkering

2 maart 2015

Nieuws

Amsterdam, 2 maart 2015

Werknemers die bij BeFrank collectief pensioen opbouwen kunnen vanaf nu eenvoudig de hoogte van hun pensioenuitkering bij verschillende aanbieders vergelijken. Deze dienst wordt beschikbaar gesteld door BeFrank en uitgevoerd door onafhankelijk adviseur Apple Tree.

Bij BeFrank kunnen werknemers volledig online pensioen opbouwen. Als zij met pensioen gaan, kopen zij met dit opgebouwde pensioenkapitaal een pensioenuitkering aan bij een pensioenverzekeraar. Hiervoor kunnen zij kiezen uit verschillende aanbieders. Goed vergelijken is belangrijk omdat het aanbod en de voorwaarden per verzekeraar nogal kunnen verschillen. Klanten kunnen nu op hun persoonlijke pensioenpagina bij BeFrank het aanbod van verschillende pensioenverzekeraars vergelijken en direct een offerte aanvragen.

BeFrank richt zich op de opbouwfase van pensioen en niet op de uitkeringsfase. Voor klanten die nog geen eigen adviseur hebben, biedt BeFrank in samenwerking met onafhankelijk adviseur Apple Tree deze nieuwe dienst. Apple Tree helpt de klant bij het maken van een keuze en kan hierbij ook bemiddelen. Deze dienst past in de missie van BeFrank om deelnemers actief te betrekken bij hun pensioen. Zo wil BeFrank pensioen weer dichterbij mensen brengen.

Over Apple Tree

Apple Tree is een onafhankelijk adviseur en specialist op het gebied van vrijkomend pensioen- en lijfrentekapitaal. Gevestigd te Amsterdam en al meer dan 15 jaar actief in deze markt. De missie van Apple Tree is onder andere om pensioengerechtigden bewust te maken van de mogelijkheid om tarieven te vergelijken van pensioenverzekeraars. Apple Tree vervult daarbij een ondersteunende rol en adviseert, bemiddelt en begeleidt pensioengerechtigden om zo samen te komen tot een zo hoog mogelijke pensioenuitkering.

Over BeFrank

BeFrank is een moderne pensioenuitvoerder en sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. Zij is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland en maakt onderdeel uit van de Delta Lloyd groep. Klanten van BeFrank variëren van het MKB tot beursgenoteerde internationale ondernemingen.