Menu

Overname Delta Lloyd door NN afgerond

10 april 2017

NN Group en Delta Lloyd, het moederbedrijf van BeFrank, kondigen vandaag aan dat NN Group, na overdracht en betaling van de aandelen die zijn aangemeld tijdens de aanmeldingstermijn, 79,9% van de aandelen heeft verkregen.

Nu de overname is afgerond, starten NN Group en Delta Lloyd het integratieproces. NN Group en Delta Lloyd zullen hun activiteiten in Nederland en België op elkaar afstemmen en integreren, om volledig te kunnen profiteren van de extra schaal en capaciteiten van beide ondernemingen, het gecombineerde bereik en de middelen. Dit zal leiden tot een sterker platform over de gehele linie, met een verbeterd aanbod voor klanten en rendement voor aandeelhouders. De integratie wordt geleid door de management board van NN Group.

De gecombineerde onderneming gaat verder als toonaangevende speler op het gebied van verzekeren en pensioenen in de Nederlandse markt, met een sterke marktpositie in België en met een aantrekkelijk aanbod in vermogensbeheer en bankieren.

Op dit moment heeft het combineren van Delta Lloyd en NN Group nog geen gevolgen voor onze klanten. Zodra er iets verandert, informeren we onze klanten persoonlijk.

De laatste persberichten over de krachtenbundeling van Delta Lloyd en NN vindt u hier.