Menu

Campagne Goed plan – Weet je nog? live

30 augustus 2021

Nieuws

Hans en Karin zijn weer terug. Met een flashback op de video’s van de Goed plan-campagne. Want waren dat wel zulke goede plannen? 😊

BeFrank heeft als missie pensioen dichterbij mensen te brengen. Dat doen wij bij onze deelnemers met onze communicatie en activatie-acties. Maar er is meer bewustwording in de hele samenleving nodig over het onderwerp pensioen. Daarom ontwikkelden wij een campagne om Nederlanders op te roepen hun pensioen te bekijken. Deze draaide eerder succesvol in het najaar van 2020 en in het voorjaar van 2021.

Goed Plan
In de campagne ‘Goed plan’ wordt het gebrek aan inzicht bij veel mensen over het eigen pensioen uitvergroot naar situaties waarin vage plannetjes voor de toekomst getoond worden. Om zo mensen aan het denken te zetten of ze het zelf nou wel zoveel beter geregeld hebben. Op BeFrank.nl/GoedPlan laten we zien hoe je een goed plan maakt aan de hand van een eenvoudig stappenplan en geven we tips.

Waar is de campagne te zien?
De campagne draait van 30 augustus tot 20 september en is te zien op diverse websites (video en banners) en op Instagram en Facebook. Als opfrisser hebben de originele video’s afgelopen 2 weken op Youtube gedraaid en waren de radiospots te horen op NPO Radio 2.