Menu

Boels brengt pensioenregeling onder bij BeFrank

29 juni 2015

Nieuws

Boels Rental heeft de pensioenregeling voor haar werknemers ondergebracht bij premiepensioeninstelling BeFrank. Het gaat om een regeling voor alle medewerkers in Nederland.

Han van der Leeuw, Director of Human Resources van Boels Rental: “Wij zochten naar een transparante pensioenuitvoerder met veel aandacht voor pensioencommunicatie en met een goede beleggingsperformance. Dat vonden wij in BeFrank. Onze medewerkers hebben nu allemaal een eigen online pensioenportaal waarmee ze de ontwikkeling en rendement van hun pensioen op de voet kunnen volgen. Wij zijn erg blij met deze stap!”

Over Boels Rental
Boels Rental is een internationale onderneming op het gebied van de verhuur van (bouw)machines en equipment. Boels Rental behoort tot de top van de Europese verhuurbranche. Het hoofdkantoor en Shared Service Center is gevestigd in Sittard. Boels Rental heeft momenteel meer dan 320 filialen in onder meer Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Italië en Slowakije. Daarnaast beschikt Boels Rental over ca. 1800 outlets in diverse Europese bouwmarktketens. Er werken meer dan 2500 medewerkers.

Foto:
Links Han van der Leeuw, Director of Human Resources van Boels Rental en rechts Greet Schaart, Senior Pensioenconsultant bij BeFrank.