Menu

BinckBank kiest voor pensioen bij PPI

14 oktober 2011

Nieuws

Vrijdag 30 september heeft BinckBank formeel bekrachtigd het pensioen voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank.

Sonja van Gurp, directeur HR bij BinckBank: “Pensioen wordt als arbeidsvoorwaarde steeds belangrijker. Het is echter voor de meesten een black box. Met de overstap naar BeFrank hebben onze medewerkers een duidelijk pensioen met lage kosten. We kunnen zelf de opbouw van ons pensioen volgen, zien hoeveel er daadwerkelijk van de premie wordt belegd en hoe het rendeert. Als moederbedrijf van BeFrank zijn we ervan overtuigd dat lage kosten en duidelijkheid op pensioengebied de toekomst is. Een echt goed pensioen dus, nu ook voor onze eigen
werknemers.”

Over BinckBank
BinckBank is een onafhankelijk online beursgenoteerd bedrijf voor beleggers en heeft een top 5 positie in Europa. BinckBank focust op dienstverlening voor de online particuliere belegger en de professionele beleggers. Als marktleider in Nederland, 620 medewerkers in dienst en vestigingen in vier verschillende landen is BinckBank één van de meest succesvolle jonge spelers in de financiële wereld.

Voor meer informatie over BinckBank, kijk op www.Binck.nl