Menu

Benoeming directie BeFrank

17 april 2018

Anne Wilschut (37) treedt toe tot de directie van BeFrank. Samen met Jan Hein Rhebergen heeft hij de leiding over de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. Eerder kondigde BeFrank aan dit jaar samen met NN PPI verder te gaan als één bedrijf onder de naam BeFrank.

Daarmee wordt het de grootste speler in de PPI-markt. In de nieuwe situatie is Jan Hein Rhebergen verantwoordelijk voor Commercie en heeft Anne Wilschut de eindverantwoordelijkheid.

Anne Wilschut: “Ik ben trots om deel uit te maken van deze innovatieve club die destijds de pensioenmarkt openbrak. Beide PPI’s versterken elkaar en ik ben ervan overtuigd dat we samen een nog betere uitgangspositie hebben om nieuwe en bestaande klanten optimaal te bedienen.”

Jan Hein Rhebergen: “Met deze benoeming is ons managementteam weer compleet en kunnen we op volle kracht vooruit. Wij hebben een fantastisch jaar gehad waarin wij nieuwe klanten hebben verwelkomd, maar waarin ook 99% van de klanten waarvan het contract afliep opnieuw voor ons gekozen heeft. We gaan dit jaar dan ook met veel vertrouwen tegemoet. We blijven ons inzetten om pensioen dichterbij de mens te brengen en werkgevers te ontzorgen.”

Anne Wilschut heeft de functie overgenomen van Marianne de Boer, die in januari het bedrijf heeft verlaten. Wilschut was sinds 2016 directeur NN PPI en daarvoor vanaf 2005 werkzaam in diverse functies binnen ING en NN Group. De juridische samenvoeging van de PPI’s wordt in de loop van 2018 een feit.

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. Zij maakt onderdeel uit van NN Group.

Neem voor meer informatie contact op met: Isabelle van Ast. E-mail: pers@befrank.nl, Tel: 020-5621118.