Menu

Benoeming BeFrank

28 juni 2016

Marianne de Boer-Maasland (47) is per 1 juli 2016 benoemd tot directievoorzitter van BeFrank. De Boer is al lid van de directie en is dus goed bekend met de organisatie en haar klanten. Zij volgt Folkert Pama op die deze functie in de afgelopen jaren vervulde. Pama stond zes jaar geleden aan de wieg van BeFrank, de eerste Premie Pensioen Instelling (PPI) in Nederland. Nu de organisatie volgroeid is, vindt Pama het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging.

Folkert Pama: “Ik heb BeFrank vanuit het niets zien uitgroeien tot een volwaardige pensioenuitvoerder. Dit was een intensieve, maar leuke tijd. BeFrank is nu volwassen en klaar voor verdere groei, die zeker gaat komen gezien de huidige ontwikkelingen binnen het Nederlands pensioenstelsel. Ik wil alle klanten en medewerkers bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking”.

Leon van Riet, lid van de Raad van Bestuur van Delta Lloyd: “Wij zijn dankbaar voor de belangrijke bijdrage van Folkert Pama aan BeFrank. Mede dankzij Folkerts inzet is BeFrank in korte tijd een zeer succesvolle onderneming geworden, die de pensioenmarkt heeft vernieuwd. Met Marianne de Boer hebben we de opvolging al in huis en kunnen we onverminderd door op de ingeslagen weg.”

BeFrank –een van de merken van Delta Lloyd- is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten.

Meer informatie over dit persbericht:
Media Relations Delta Lloyd +31 (0)20 594 44 88 / mediarelations@deltalloyd.nl

Over Delta Lloyd NV
Delta Lloyd levert oplossingen op het gebied van verzekeringen, pensioenen, beleggen en bankieren voor 4,2 miljoen zakelijke en particuliere klanten in Nederland en België. We zijn actief met vier sterke merken: Delta Lloyd, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank en OHRA. Delta Lloyd is genoteerd aan Euronext Amsterdam en Brussel, en opgenomen in de DJSI World en DJSI Europe.