Menu

BeFrank wint de prijs voor Beste Pensioenproduct 2011

23 september 2011

Nieuws

BeFrank heeft de prijs gewonnen voor ‘Pensioenproduct van het jaar’, die werd uitgereikt tijdens de derde editie van dé Financiële Dienstverleningsawards; de Gouden Schilden.

Tijdens de uitreiking van de award ontving BeFrank lovend jurycommentaar: “BeFrank is een top winnaar die klanten centraal stelt en gelooft in zijn eigen kracht door heldere communicatie en creëren van kwaliteitsvertrouwen,” aldus de jury. “De prijs betekent dat BeFrank tot de absolute top behoort binnen haar vakgebied.”

De commissie schrijft: “De Gouden Schilden worden uitgereikt aan organisaties of personen waarvan onomstotelijk is vastgesteld dat zij tot de top van hun vakgebied binnen de financiële wereld behoren en het klantbelang op de eerste plaats zetten. Kernbegrippen waarop werd getoetst zijn: transparantie, zorgvuldige en voortvarende dienstverlening, kwaliteitsbeleid en klantfocus.”

De andere genomineerden waren: Brand New Day, Zwitserleven en Avéro Achmea.

Talent van het jaar
Naast de award van Pensioenproduct van het jaar is Folkert Pama gekozen tot Talent van het jaar 2011.

BeFrank is trots op beide prijzen en voelt zich gesterkt om werkgevers en werknemers een duidelijk, helder, eenvoudig en online pensioen te bieden!