Menu

BeFrank werkt thuis, dienstverlening gaat door!

16 maart 2020

Nieuws

De corona-maatregelen worden steeds zwaarder en treffen ook BeFrank. U kent vast onze BeFit-acties waarin alles draait om de financiële en juist ook fysieke vitaliteit van onze deelnemers. De gezondheid van onze medewerkers  vinden wij net zo belangrijk. Daarom werken vanaf vandaag alle BeFrankers vanuit huis. We volgen hiermee de richtlijnen van het kabinet. Dat zal voor iedereen even wennen zijn maar we doen ons uiterste best onze dienstverlening voort te zetten zoals u van ons gewend bent.

Zoveel mogelijk normaal bereikbaar
Wij zijn ook de komende tijd op werkdagen bereikbaar van 08:00 uur tot 18:00 uur. Bent u werkgever? Dan mailt u naar relatiebeheer@befrank.nl. Bent u werknemer? Dan mailt u naar klantenservice@befrank.nl. Liever telefonisch contact? Dan kunt u ons bellen op 020 562 11 00.

Impact van het coronavirus op pensioenen
Het coronavirus heeft geen gevolgen voor de uitkering bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. BeFrank heeft deze risico’s ondergebracht bij NN Leven of elipsLife. Bij beide verzekeraars blijven de gevolgen van overlijden en arbeidsongeschiktheid als gevolg van COVID-19 gedekt. Wel heeft het coronavirus impact op de beleggingsrendementen. Lees hier meer over de impact van Corona op pensioenen.

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en houden u op de hoogte.

Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. BeSafe!

Team BeFrank