Menu

BeFrank viert 10-jarig jubileum

24 juni 2021

De eerste premiepensioeninstelling van Nederland viert vandaag haar 10-jarig bestaan. Sinds 2011 blaast BeFrank een frisse wind door pensioenland en heeft de nieuwe norm gezet voor pensioencommunicatie. Ze maakt pensioen begrijpelijk en transparant met innovatieve tools waarmee mensen zelf keuzes kunnen maken. Inlogpercentages van boven de 70% tonen aan dat de communicatie en activatie werken.

BeFrank is in tien jaar uitgegroeid tot de grootste PPI van Nederland, met ruim 1.000 klanten en 270.000 werknemers die er pensioen opbouwen. Het belegd vermogen bedraagt bijna zes miljard euro. Leon van Riet, CEO Netherlands Life & Pensions bij NN Group en destijds betrokken bij de oprichting van BeFrank: “We zijn ontzettend trots dat onze PPI de markt destijds in beweging heeft gezet en dit nog steeds doet. Het pensioenlandschap is aan veranderingen onderhevig en onze PPI maakt hier robuust deel van uit. De start-up is uitgegroeid tot een volwassen bedrijf en ik kijk met vol vertrouwen uit naar de toekomst.”

Duurzame toekomst
Sebastiaan van den Dries, directeur van BeFrank:Bij BeFrank geloven we in een helder, eenvoudig en online pensioen. Wij hebben daarnaast een sterke focus op duurzaamheid. Zo bieden wij als enige uitvoerder in Nederland een CO2-neutrale pensioenregeling. De eerste tien jaar waren nog maar het begin, we blijven pensioen dicht bij de mensen brengen met innovatieve oplossingen en blijven ons inzetten voor een duurzame toekomst.”

Wie jarig is trakteert
Het jubileumjaar staat in het teken van duurzaamheid. Via verschillende kanalen gaat BeFrank duurzame cadeautjes weggeven. Daarnaast zal BeFrank duurzame doelen ondersteunen, duurzame tips geven en zullen de BeFrankers uitgedaagd worden met duurzame challenges.

Voor meer informatie BeFrank.nl/langzullenweleven

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een online pensioen, heldere communicatie en innovatieve dienstverlening. Zij maakt onderdeel uit van NN Group.