Menu

BeFrank start met E-sign

24 februari 2017

Nieuws

Bij BeFrank doen we zoveel mogelijk online. Inmiddels is de wetgeving zover dat het mogelijk is om ook juridische documenten digitaal te laten ondertekenen door klanten. Sinds kort zijn papieren overeenkomsten bij BeFrank verleden tijd.

Wat is E-sign?
E-sign betekent het online plaatsen van een digitale handtekening. Deze techniek werkt direct in de browser via een beveiligde verbinding. De klant hoeft er niets voor te installeren. Bij een nieuw pensioencontract of verlenging ontvangt de klant per e-mail een ondertekenverzoek om de uitvoeringsovereenkomst eenvoudig digitaal te ondertekenen. De adviseur blijft tijdens het ondertekentraject automatisch op de hoogte van de voortgang.

Marianne de Boer: “Dit is een belangrijke stap voor BeFrank naar een volledige online dienstverlening. Daarnaast zorgt het voor een flinke papierbesparing en versnelling van het proces.”

Over BeFrank
BeFrank is sinds 2011 actief in de collectieve pensioenmarkt en is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland. BeFrank biedt een duidelijk pensioen, heldere communicatie, online dienstverlening en lage kosten. BeFrank is gespecialiseerd in pensioenopbouw en biedt geen uitkeringsproducten aan. Zij maakt onderdeel uit van de Delta Lloyd Groep.

Neem voor meer informatie contact op met: Isabelle van Ast. Email: pers@befrank.nl, Tel: 020 5621118.