Menu

BeFrank lanceert de App ‘Mijn Pensioen’

10 september 2012

Nieuws

Vanaf vandaag is het mogelijk om overal inzicht te hebben in je pensioen. BeFrank heeft hiervoor de App ‘Mijn Pensioen’ ontwikkeld. Met de App ervaren klanten van BeFrank de dienstverlening die ze gewend zijn, echter dan geoptimaliseerd voor smartphones. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met BeFrank. De App van BeFrank is vanaf vandaag gratis te downloaden en is ontwikkeld voor zowel Apple iOS als voor Google Android.

Met de App ervaren werknemers van bedrijven die het pensioen bij BeFrank hebben ondergebracht de dienstverlening die ze gewend zijn. Altijd en nu ook overal, hebben deze klanten toegang tot hun persoonlijke pensioenrekening. Bovendien hebben klanten inzicht in de pensioenbeleggingen en de kosten. De pensioenplanner toont de verwachte hoogte van de pensioenuitkeringen én de mate van risico. Tevens kunnen klanten eenvoudig zelf berekeningen maken. Niet-klanten kunnen de App gebruiken om kennis te maken met de dienstverlening van BeFrank.

Tevens bevat de App nieuws- en opinieartikelen en uitgebreide ondersteuning, zoals demovideo’s, meest gestelde vragen, pensioenbegrippen en de mogelijkheid om via WeFrank feedback te geven.

De App is een van de initiatieven die BeFrank heeft ontwikkeld voor het vergroten van het pensioenbewustzijn van al haar klanten. De App sluit daarmee aan bij de missie van BeFrank om met heldere communicatie pensioen dichterbij de mens brengen en eenvoudig en betaalbaar te maken voor werkgever én werknemer.

Inmiddels is aan de hand van gebruikersfeedback de App ‘Mijn Pensioen’ verbeterd. Zo is de App nu ook beschikbaar voor de iPad, wordt het rekeningnummer onthouden, is het design aangepast en is deze compatibel met iPhone 5. Nieuwsgierig naar de laatste versie van de App ‘Mijn Pensioen’? Download deze dan nu! We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Download

download_on_the_app_store_badge-svg

app-store-android-download