Menu

BeFrank helpt haar klanten aan een fit pensioen

4 december 2017

Nieuws

Met verschillende acties op locatie probeerden wij dit najaar pensioen meer in het vizier te krijgen bij onze deelnemers. En met succes.

Bij BeFrank werken we elke dag aan het verhogen van het pensioenbewustzijn. Met een online pensioenpagina en een app bieden we werknemers eenvoudig inzicht in hun pensioen. Toch wordt er nog niet veel ingelogd. Dat is zonde, want pensioen is één van de belangrijkste financiële producten waar mensen mee te maken krijgen.

Smoothies
Om mensen te motiveren naar hun pensioen te kijken, zijn we bij een aantal bedrijven die klant zijn bij BeFrank langs geweest met een smoothiebar. We hielpen medewerkers met inloggen en beantwoordden hun pensioenvragen. Een heerlijke smoothie was ‘de beloning’ voor het langskomen bij de BeFrank-stand.

Bekijk hier een filmpje van de actie:

https://www.youtube.com/watch?v=E5M-BxRvMk4

Pensioendrempel
Omdat veel mensen een drempel ervaren om naar hun pensioen te kijken, bedachten wij de ‘pensioendrempel’. Wij nodigden werknemers uit om bij hen op kantoor letterlijk over een grote pensioendrempel heen te stappen. Daarna hielpen we hen met hun pensioen. Onder de deelnemers hebben we een FitBit verloot. Beide activatie-acties waren een succes, want veel mensen kwamen een kijkje nemen bij ons én op hun persoonlijke pensioenpagina!

 

 

 

 

 

 

Meer weten over deze actie? Neem dan contact op met Isabelle van Ast op isabelle.van.ast@befrank.nl.