Menu

BeFrank genomineerd voor Accenture Innovation Award

29 oktober 2011

Nieuws

BeFrank is één van de genomineerden voor een Accenture Innovation Award, in de categorie Financial Services.

Gaat BeFrank deze begeerde Innovation Award winnen? Lees verder en stem! BeFrank is door de jury verkozen uit de 151 aangemelde concepten. Uit de genomineerden selecteert de jury de winnaar van de Blauwe Tulp, die in november wordt bekendgemaakt.

De nominatie betekent automatisch ook een nominatie voor de publieksprijs. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Accenture Innovation Seminar op donderdag 10 november 2011 in de RAI in Amsterdam.

Breng je stem uit!
BeFrank is trots op de nominatie en voelt zich gesterkt om werkgevers en werknemers een duidelijk, helder, eenvoudig en online pensioen te bieden. Vind jij ook dat BeFrank de publieksprijs moet winnen? Breng nu je stem uit!

Over de Innovation Awards
Accenture heeft de Innovation Awards in het leven geroepen om bedrijven te huldigen die uitzonderlijke prestaties leveren op het gebied van innovatie, hen bij elkaar te brengen ter verdere stimulatie en om innovatie in Nederland in kaart te brengen. Een vakjury beoordeelt de concepten op innovativiteit, succes en potentie. Meer informatie over de Accenture Innovation Awards is te vinden op www.innovation-awards.nl.

Over BeFrank
BeFrank is de eerste premiepensioeninstelling (PPI) van Nederland en bundelt de online kracht van BinckBank met de pensioenkennis van Delta Lloyd. Het resultaat is een frisse, nieuwe pensioenuitvoerder op de Nederlandse markt. BeFrank biedt een duidelijk pensioen en tegen lage kosten. BeFrank legt zich toe op de uitvoering van beschikbare premieregelingen in de tweede pijler.