Menu

Albron ondertekent pensioencontract bij BeFrank

24 maart 2015

Nieuws

Op maandag 9 maart j.l. zette Tim Kraaier (CFO) van Albron zijn handtekening onder het pensioencontract voor zijn werknemers bij BeFrank.

Tim Kraaier: “Een van de redenen waarom Albron heeft gekozen voor BeFrank is dat we geloven dat de wijze waarop BeFrank communiceert over het onderwerp pensioenen daadwerkelijk bijdraagt aan het nemen van verantwoordelijkheid over je inkomen voor later.”

Over Albron

Albron is een foodserviceorganisatie; specialist in het verzorgen van eten en drinken onder het dak van een ander. Dus niet alleen de lunch in het bedrijfsrestaurant, maar ook het a la carte diner aan bed in het ziekenhuis of die fantastische avond uit in het theater. De 4.200 enthousiaste medewerkers staan dagelijks klaar voor hun gasten, op meer dan 800 locaties in Nederland.

Albron maak het verschil met verschillende concepten en gastvrijheid, die zij qua beleving helemaal laten aansluiten bij de wensen van hun klanten en gasten. Dat is wat Albron graag en goed doet, een betekenisvolle verlengstuk zijn van het product van hun klanten en het daarmee nóg beter maken.

Albron ondertekent pensioencontract bij BeFrank