Menu

AFAS Software geniet van pensioen BeFrank

27 november 2012

Nieuws

Afgelopen woensdag 21 november heeft AFAS Software formeel bekrachtigd de pensioenregeling voor haar werknemers onder te brengen bij BeFrank.

Arnold Mars, CFO bij AFAS Software: “AFAS levert moderne software aan bedrijven uit alle branches. Onze klanten profiteren van de efficiënte infrastructuur en de voordelen die dat met zich meebrengt. AFAS zoekt dezelfde kwaliteiten in haar partners. Zo koppelen we onze salarisadministratie met de pensioenadministratie van BeFrank. Hierdoor kunnen wij wijzigingen in salaris- en personeelsbestand geautomatiseerd en dus efficiënt doorgeven aan BeFrank.”

Folkert Pama, directievoorzitter BeFrank is verheugd met AFAS als nieuwe klant: “We zijn trots om AFAS Software als klant te mogen verwelkomen en verwachten de komende tijd nog meer mooie namen te kunnen presenteren. Nieuwe klanten kunnen gelijk profiteren van de koppeling tussen AFAS Software en BeFrank, als zij hun salaris- en personeelsadministratie voeren op de software van AFAS. Naar verwachting zullen we in 2013 ook andere salarispakketten aansluiten, zodat alle klanten hun wijzigingen eenvoudig kunnen doorgeven. Zo blijven we onze dienstverlening steeds verder optimaliseren.”

Directieleden van AFAS en BeFrank proosten na de contractsondertekening.

Over AFAS Software
Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS Software automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches door het inzetten van complete en moderne (online) bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavenpatroon.

 

Nieuwsgierig? Bekijk ook: