Menu

Sebastiaan van den Dries verlaat BeFrank

18 januari 2024

Nieuws

Sebastiaan van den Dries vertrekt per 1 februari als directeur bij BeFrank en wordt CEO bij AZL, ook onderdeel van NN Group. Jan Hein Rhebergen wordt tijdelijk eindverantwoordelijk voor BeFrank.

Sinds maart 2021 is Sebastiaan van den Dries directeur van BeFrank. Onder zijn leiding heeft BeFrank een succesvolle groei doorgemaakt en heeft hij gerealiseerd dat BeFrank klaar is voor de toekomst onder de Wet Toekomst Pensioenen.

Er wordt op dit moment gezocht naar een opvolger. Tot die tijd is Jan Hein Rhebergen eindverantwoordelijk voor BeFrank. Hij zal de dagelijkse aansturing van het bedrijf combineren met zijn huidige positie als commercieel directeur.

Gerard van Rooijen, CEO NN Leven & Pensioen: “Ik wil Sebastiaan bedanken voor zijn enorme inzet bij BeFrank. Sebastiaan heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de successen van BeFrank van de laatste jaren. Zowel door adviseurs, klanten als deelnemers wordt BeFrank zeer goed gewaardeerd. Mede hierdoor heeft BeFrank een uitstekende positie in de markt.”

Sebastiaan van den Dries: “Het is een fantastische tijd geweest bij BeFrank. Ik ben blij en trots dat ik heb mogen samenwerken met een heel getalenteerd team. We zijn als BeFrank verder gegroeid en hebben tegelijkertijd op meerdere gebieden onze bedrijfsvoering verder verstevigd. Ook wil ik onze adviseurs en klanten bedanken voor het vertrouwen en de samenwerking afgelopen jaren.”