Menu

Pensioen voor de werknemer van nu

Een pensioen dat klaar is voor de toekomst

De wereld verandert, het klimaat verandert en wat we belangrijk vinden, verandert daarom ook. Steeds meer mensen maken bewuste keuzes. Ook bij wat voor werkgever ze willen werken. Als werkgever wil je daarom een pensioen aanbieden dat past bij de werknemer van nu. Voor een duurzame toekomst.

Keuzes in duurzaamheid

Je pensioen is een pot met geld voor later. Maar het is meer. Het is ook een middel waarmee je iets kunt bereiken. Daarom beleggen wij pensioenpremies op een verantwoorde manier. En kunnen jij en je werknemers kiezen voor een nog duurzamer pensioen. Zo zorgen we samen voor een goede financiële toekomst in een gezonde wereld.

Bepaal zelf de impact

In onze pensioenregelingen bieden we drie beleggingsvormen: Passief, Actief en Duurzaam (impact). Wat jouw organisatie ook kiest, we investeren in bedrijven die eerlijk omgaan met mens en milieu. Zo beleggen we bijvoorbeeld niet in de tabaksindustrie. Daarmee dragen we bij aan het verminderen van de CO2 -uitstoot.

De meest duurzame keuze

In de Duurzame Lifecycle beleggen we alléén in ondernemingen en instanties met een bewezen impact op de wereld. Triodos beheert de beleggingen, die een positieve invloed hebben op mens en maatschappij. Zo wordt er bijvoorbeeld bewust niet belegd in bedrijven die zich bezighouden met de winning van olie en gas. Deze lifecycle is onlangs op meerdere fronten verbeterd.

Het goede voorbeeld geven

Een gezonde financiële toekomst kan volgens ons niet zonder een gezonde wereld. Daarom is duurzaamheid onderdeel van onze producten. We willen zelf het goede voorbeeld geven. Daarom houden we onze eigen footprint zo klein mogelijk. En we compenseren de CO2. We stimuleren reizen met het OV, de fiets en elektrisch. Ook hebben we ons kantoor circulair verbouwd en veel materialen hergebruikt.

Be Impactful

Ontdek wat BeFrank voor jouw organisatie kan betekenen. Vraag je adviseur of neem contact met ons op. Dat kan via telefoon of e-mail. Onze medewerkers staan voor je klaar.