Het gemak van een modern pensioen

Kiezen voor een pensioen en pensioenuitvoerder is al lastig genoeg. Processen hoeven dat gelukkig niet te zijn. Daarom maken we bij BeFrank praktische zaken zo eenvoudig mogelijk. Voor u en uw werknemers.

  • U kunt uw salarisadministratie koppelen aan onze pensioenadministratie. Mutaties worden zo automatisch verwerkt.
  • We richten een online portaal voor u in, waar u alle informatie voor uw organisatie overzichtelijk bij elkaar vindt. Dit is ook mogelijk in uw eigen huisstijl.
  • Alle informatie en tools staan online, zodat uw medewerkers er altijd en overal bij kunnen.
  • BeFrank maakt gebruik van een moderne infrastructuur. Zowel de beleggingsadministratie als de pensioenadministratie hebben zich in de praktijk ruimschoots bewezen. Zo is de beleggingsadministratie al vijf jaar op rij verkozen tot beste beleggingsplatform van Nederland.

Persoonlijk aanspreekpunt

BeFrank is voor u en uw werknemers het aanspreekpunt. Wij verzorgen de complete pensioenuitvoering en administratie: van facturatie tot communicatie over pensioen en verzekeringen. U heeft één contract en één partij aan wie u premies betaalt.

Service en support

We doen ons best om alles zo duidelijk mogelijk weer te geven. Als er vragen zijn, kunnen u en uw werknemers ons altijd bereiken per telefoon of e-mail. Vragen en opmerkingen, tips en suggesties ontvangen we graag. Wij gaan hier meteen mee aan de slag om onze dienstverlening te blijven verbeteren.

Engelstalige dienstverlening

Alle informatie is voor u naar keuze in het Nederlands of Engels beschikbaar.