Van start-up naar grown-up

Daar stonden ze, een handje vol BeFrankers. Klaar om de pensioenmarkt te veroveren. Met een duidelijke missie om pensioen weer dicht bij de mens te brengen. Helder, eenvoudig en online. Zo gingen ze het doen. En zo doen we het nog steeds.

De eerste PPI van Nederland
BeFrank heeft de toon gezet als eerste PPI van Nederland. We bieden al tien jaar lang een beschikbare premieregeling en zijn daarmee perfect voorgesorteerd op het Pensioenakkoord. We begonnen in 2011 met het bedienen van de eerste bedrijven. Ondertussen staat de teller op meer dan 1.000 aangesloten werkgevers en ruim 270.000 deelnemers.

Baanbrekend
Wat voor ons de normaalste zaak van de wereld was, was in 2011 best baanbrekend te noemen. We waren niet alleen de eerste PPI in Nederland, maar ook de eerste online pensioenuitvoerder. Ons doel: pensioen weer begrijpelijk, eenvoudig en transparant maken. Met innovatieve tools, zodat je als deelnemer zelf keuzes kunt maken over je inkomen voor later. Helder, eenvoudig en online.

10 jaar later: hebben we de belofte waargemaakt?
Wat begon met een handje vol BeFrankers is tien jaar later uitgegroeid tot een volwassen bedrijf: onderdeel van NN Group en een gevestigde naam in de pensioenmarkt. Zo’n honderd enthousiaste BeFrankers werken elke dag hard om het beste product te leveren, met de beste service die je kunt bedenken. We hebben niet alleen een passie voor pensioen, we snappen ook hoe je klanten vooruit helpt. Hoe je verwachtingen kunt overtreffen door net iets meer te doen dan zij gewend zijn. Klanten blij maken is wat ons drijft.

Trots
Je wordt niet zomaar de grootste PPI van Nederland. Daarvoor heb je vertrouwen nodig van de markt. Van adviseurs en werkgevers, maar ook van deelnemers. We zijn dan ook heel trots dat we keer op keer als best gewaardeerde PPI onder adviseurs uit de onderzoeken komen. En nog trotser zijn we op het feit dat onze klanten ons waarderen met een 7,9. En van deelnemers krijgen we een 7,3. Mooie resultaten waar we elke dag hard voor werken! En natuurlijk gaat er weleens wat mis. Ook bij ons. Daar zijn we eerlijk over en doen er alles aan om het snel op te lossen. Dus, of we de belofte waar hebben gemaakt? Wij vinden van wel. Maar het is natuurlijk aan jou om daar zelf over te oordelen. 😊