HealthCity: ”Een helder en transparant pensioen, dat is BeFrank”

Danielle Leclercq, Human Recources Manager bij HealthCity: “HealthCity heeft als doel mensen te bewegen en te inspireren om door een gezonde leefstijl hun kwaliteit van leven te verbeteren. BeFrank beweegt mensen als het om pensioen gaat. Met een modern pensioenproduct en heldere communicatie zorgt BeFrank dat pensioen weer begrepen en inzichtelijk wordt. Onze medewerkers hebben met de online portalen en de mobiele App realtime inzicht in hun pensioenbeleggingen en pensioenopbouw”

Over HealthCity:

Met ruim 260 sportcentra in 7 Europese landen is HealthCity een van de snelst groeiende sport bedrijven in de fitnessbranche. Dit succes wordt bereikt door te werken met een team dat altijd vooruit kijkt en open staat voor nieuwe idee├źn, nieuwe kansen en nieuwe professionals. De kwaliteit en de service van de HealthCity clubs staat hoog in het vaandel en dat maakt Healthcity blijvend succesvol!

Danielle Leclercq is Human Resources Manager bij HealthCity. Wilt u meer informatie over HealthCity of wat Danielle van haar pensioen vindt bij BeFrank? Neem dan contact op met Danielle via Danielle.Leclercq@healthcity.nl

BeFrank doet er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken

Lees meer