”BeFrank biedt CSC een vernieuwend pensioen”

Mark van Dijk, CEO bij CSC Nederland:
“CSC kent het belang van moderne technologie en de mogelijkheden die hierdoor worden gecreëerd. Ook BeFrank durft vernieuwend te zijn en biedt een innovatief pensioen. Daar hoort een krachtige infrastructuur bij. Dit zien we terug in de efficiëntie waarmee BeFrank werkt, de lage kosten en de online communicatie. Hierdoor hebben onze werknemers altijd en overal online inzicht in hun pensioen, zowel via online portalen als met de App ‘Mijn Pensioen’ van BeFrank. Zo draagt BeFrank bij aan het pensioenbewustzijn van onze werknemers.”

Over CSC:

CSC is één van de meest toonaangevende consultancy- en IT-organisaties ter wereld. CSC helpt klanten bij het toepassen van informatietechnologie om beoogde strategische, tactische en operationele resultaten te realiseren. Wereldwijd zijn zo’n 100.000 mensen werkzaam bij CSC. In Nederland is CSC gevestigd in Utrecht, met 750  medewerkers die zich onderscheiden door professionaliteit, klantgerichtheid en vernieuwing.

Mark van Dijk is CEO bij CSC Nederland. Wilt u meer informatie over CSC of wat Mark van zijn pensioen vindt bij BeFrank? Neem dan contact op met Mark via mdijk@csc.com.

 

BeFrank doet er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken

Lees meer