“AFAS Software geniet van BeFrank pensioen”

Arnold Mars, CFO bij AFAS Software: “AFAS levert moderne software aan bedrijven uit alle branches. Onze klanten profiteren van de efficiënte infrastructuur en de voordelen die dat met zich meebrengt. AFAS zoekt dezelfde kwaliteiten in haar partners. Zo koppelen we onze salarisadministratie met de pensioenadministratie van BeFrank. Hierdoor kunnen wij wijzigingen in salaris- en personeelsbestand geautomatiseerd en dus efficiënt doorgeven aan BeFrank.”

Bekijk ook de video met Arnold Mars:

Over AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt op een maatschappelijk verantwoorde manier waarbij klanten, medewerkers en milieu centraal staan. AFAS automatiseert bedrijven en organisaties uit alle branches door het inzetten van complete en moderne (online) bedrijfssoftware. Consumenten krijgen met het online huishoudboekje AFAS Personal inzicht in hun persoonlijke geldzaken en daardoor grip op hun uitgavenpatroon.

Arnold Mars is CFO bij AFAS. Wilt u meer informatie over AFAS of wat Arnold van zijn pensioen vindt bij BeFrank? Neem dan contact op met Arnold via arnold.mars@afas.nl.

BeFrank doet er alles aan om pensioen zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken

Lees meer